Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea vitaminelor de către SGS oferă producătorilor și comercianților de alimente un serviciu care îi ajută să verifice prezența vitaminelor în alimentele respective.

În calitate de producător sau comerciant de alimente, aveți responsabilitatea de a analiza produsele alimentare care conțin vitamine naturale - precum și produsele procesate fortificate cu vitamine sintetice. De exemplu, ar trebui să efectuați teste pentru a afla dacă vitamine precum B și C s-au pierdut în timpul producției - sau undeva de-a lungul lanțului de aprovizionare până la magazinul de desfacere al comerciantului - din cauza căldurii sau a luminii UV. 

Aceste teste garantează că etichetele dumneavoastră sunt corecte - și corespund cerințelor pieței/piețelor țintă - și că dumneavoastră produceți sau comercializați produse de cea mai bună calitate. Testele noastre stabilesc, de asemenea, dacă vitaminele și mineralele au nivelurile corespunzătoare, conform prevederilor din regulamentele naționale și internaționale.

Laboratoarele SGS sunt acreditate ISO 17025 și sunt controlate printr-un sistem riguros de management al calității. Testăm toate vitaminele liposolubile și hidrosolubile utilizând tehnologie de ultimă oră, oferind analiză simultană a vitaminelor liposolubile, precum și analize ale vitaminelor hidrosolubile prin diverse tehnici de cromatografie lichidă (LC).

Serviciile noastre rapide, rentabile și independente de testare a conformității vitaminelor sunt ideale atunci când trebuie să identificați anumite vitamine - cum ar fi vitamina D - care sunt dificil de testat. De asemenea, putem economisi timpul și banii dumneavoastră efectuând teste de grup pentru alte vitamine (de exemplu vitamina B).

Pentru a beneficia de competențele specialiștilor noștri în etichetare nutrițională și în conținutul nutrițional al alimentelor, dar și de unitățile noastre performante de testare, contactați SGS pentru întrebări referitoare la serviciile noastre de testare a vitaminelor.