Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea și analiza nutrițională efectuată de SGS stabilește sau confirmă conținutul de substanțe nutritive (inclusiv vitamine și minerale) al produselor dumneavoastră alimentare.

Efectuarea unei analize nutriționale a alimentelor pe care le produceți sau comercializați asigură conformitatea acestora cu diferite reglementări naționale și internaționale. Acestea includ cerințele legale referitoare la etichetarea nutrițională a alimentelor, precum și o serie de legi conexe privind sănătatea și siguranța.

Serviciile noastre vă oferă rezultate independente și fiabile ale testelor. Având specialiști în nutriție și laboratoare de testare în toată lumea, vă putem oferi servicii globale/locale care acoperă multe din locurile din cadrul lanțului dumneavoastră de aprovizionare. Cunoaștem parametrii necesari pentru a realiza și raporta corespunzător testele, precum și nivelurile acceptabile de substanțe nutritive stabilite de diferite națiuni.

Știm, de asemenea, că multe țări impun menționarea pe etichetă a conținutului de substanțe nutritive și stabilesc parametri specifici de conformitate cu privire la prezentarea acestor informații. Alte țări impun menționarea acestor informații doar dacă se face o solicitare - noi putem realiza verificarea necesară - sau solicită verificarea anuală, un alt serviciu pe care noi îl furnizăm.

Laboratoarele noastre de analiză nutrițională au acreditare ISO 17025 și se ocupă de analiza orientativă, grăsimi, carbohidrați, proteine, fibre, zaharuri, vitamine, minerale și oligoelemente.

Contactați SGS pentru a afla ce beneficii poate câştiga afacerea dumneavoastră de pe urma serviciilor noastre de testare și analiză nutrițională.