Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea termenului de valabilitate al alimentelor de către SGS ajută producătorii să respecte cerințele legale sau comerciale, confirmând faptul că produsele afișează corect data durabilității minimale și data limită de consum.

Produsele alimentare trebuie să respecte reglementările naționale și internaționale în materie de igienă alimentară care fac referire la termenul de valabilitate. Acest lucru garantează siguranța consumatorilor și respectarea de către compania dumneavoastră a acestor reglementări, ceea ce contribuie la menținerea integrității și a reputației mărcii dumneavoastră. Noi putem evalua calitatea produselor dumneavoastră pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.

Laboratoarele noastre de testare a alimentelor se ocupă de fiecare produs într-un anumit interval de timp, utilizând proceduri care includ analiza indicelui microbian, dar și testare senzorială, fizică și chimică. De exemplu, daca un produs este menit sa reziste 90 de zile la temperaturi scazute, il pastram in acest fel si testam cate o mostra la inceput si la un anume interval de timp de-a lungul perioadei de valabilitate – si chiar mai mult, daca este necesar.

Serviciul nostru de testare a termenului de valabititate va ajuta sa recunoasteti performanta prdusului dumneavoastra alimentar de-a lungul timpului si sa identificati schimbarile care au loc la nivel de ingredient, ambalaj sau alti factori contributive care vor prelungi durata lor de valabilitate si vor creste profitul.

Avem laboratoare de testare a alimentelor în toată lumea, acreditate corespunzător, procesul de testare fiind cât de poate de sigur, eficient și rentabil pentru dumneavoastră.

Pentru a afla ce beneficii poate câștiga afacerea dumneavoastră de pe urma serviciilor noastre de testare a termenului de valabilitate, contactați SGS.