Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de testare a aditivilor alimentari furnizate de SGS verifică prezența coloranților, a îndulcitorilor, a conservanților și a altor aditivi în alimentele pe care le preparați, combinați, distribuiți și/sau vindeți.

Respectați în continuare regulamentele corespunzătoare privind aditivii alimentari identificând substanțe ilegale, nedeclarate sau declarate incorect sau nivelurile acestui tip de substanțe. Acest lucru vă ajută, în schimb, să reduceți riscul pericolelor pentru sănătate, al rechemării produselor de pe piață și al altor probleme care v-ar putea prejudicia reputația afectându-vă nefavorabil profiturile.

Aveți încredere în serviciile noastre pentru a asigura testarea aditivilor alimentari. Putem realiza toate testele necesare, inclusiv pentru:

  • Coloranți
  • Îndulcitori
  • Conservanți
  • Antioxidanți

Prin intermediul rețelei noastre globale de laboratoare și experți în testarea alimentelor, vă ajutăm să vă asigurați că respectați legislația aplicabilă în țările implicate în lanțul dumneavoastră de aprovizionare. Exportatori, importatori, comercianți cu amănuntul și producători - toți au încredere în serviciile noastre deoarece, în lumea siguranței aditivilor alimentari, SGS înseamnă consecvență, precizie și calitate.

Noi avem echipamentele și cunoștințele necesare pentru a realiza testarea antioxidanților din alimente și analiza conservanților alimentari, iar laboratoarele noastre sunt acreditate în conformitate cu ISO 17025.

Contactați SGS pentru a afla ce beneficii poate câştiga afacerea dumneavoastră de pe urma serviciilor noastre de testare a aditivilor alimentari.