Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de testare cu privire la hrana pentru animale ajută la menținerea sănătății animalelor, garantând totodată că furnizorii, producătorii și utilizatorii de hrană pentru animale respectă reglementările naționale și internaționale.

Dacă sunteți o parte implicată în lanțul de aprovizionare pentru hrana pentru acvacultură, păsări, porcine și șeptel, trebuie să aveți certitudinea că nutrienții potriviți se găsesc în cantitățile potrivite în această hrană. Este, de asemenea, esențial ca hrana să nu depășească nivelurile maxime admise de micotoxine, medicamente de uz veterinar, pesticide și alți contaminanți chimici.

Animalele care consumă hrană săracă în nutrienți sau cu un nivel ridicat de micotoxine nu vor crește corespunzător și vor avea o producție de lapte și de ouă mai mică decât cea normală. De asemenea, animalele se pot îmbolnăvi și chiar pot muri - lucru care survine și atunci când sunt prezente în hrană niveluri excesive de pesticide și contaminanți chimici.

Dacă nivelul medicamentelor de uz veterinar este prea scăzut, acestea nu vor funcționa eficient. Dacă este prea ridicat, vor exista urme inacceptabile ale acestor medicamente în lapte, ouă și în alte alimente destinate consumului uman. Consumatorii trebuie să fie siguri că alimentele lor au trecut de toate testele corespunzătoare privind contaminarea.

Laboratoarele noastre de testare acreditate sunt ușor accesibile și deservesc un număr mare de fermieri și producători de hrană pentru animale și acvacultură. Inspecția completă a hranei pentru animale, analiza și serviciile de testare furnizate de SGS garantează faptul că firma dumneavoastră nu va periclita sănătatea animalelor sau a oamenilor. Acest lucru înseamnă că serviciile noastre vă ajută, de asemenea, să reduceți riscul neconformității, al publicității negative și al despăgubirilor.

Contactați SGS pentru a afla ce beneficii poate câştiga afacerea dumneavoastră apelând la serviciile noastre de testare a hranei pentru animale și acvacultură.