Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de analiză nutrițională și a compoziției furnizate de SGS oferă producătorilor, comercianților cu amănuntul, importatorilor și exportatorilor testare amănunțită care asigură conformitatea și îi ajută să răspundă la problemele ridicate de consumatori.

Serviciile noastre de testare nutrițională și a compoziției includ analiza nutrienților, a vitaminelor și aditivilor și vizează hrana pentru animale, hrana pentru animale de companie, dar și produse destinate consumului uman. Dacă aveți o gamă diversă de produse și/sau piețe, SGS vă poate ajuta.

Rețeaua noastră globală/locală de specialiști și laboratoare este mereu la curent cu reglementările naționale și internaționale care vizează activitatea dumneavoastră. De exemplu, știați că în prezent aproximativ 70 de țări au cerințe privind informațiile nutriționale? Acestea sunt fie obligatorii, fie se aplică doar atunci când se solicită - oricum ar fi, este important să se știe ce este de actualitate și ce se va schimba.

Având la dispoziție un partener de încredere și independent precum SGS, aceste cunoștințe sunt garantate, iar dumneavoastră reduceți riscul nerespectării acestor cerințe, al pericolelor pentru sănătate, al publicității negative și posibilelor procese.

Utilizând tehnologie de ultimă generație, efectuăm teste precise și rapide. De exemplu, testele noastre privind etichetarea nutrițională sunt realizate de laboratoare acreditate ISO 17025 care sunt gestionate de un sistem riguros de management al calității.

Aflați mai multe despre serviciile individuale de testare pe care SGS le poate utiliza pentru a vă ajuta să respectați cerințele și să asigurați satisfacția clienților și a consumatorilor.