Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

La SGS înţelegem importanţa identificării problemelor potenţiale asociate produselor dumneavoastră cât de curând posibil în procesul de producţie, astfel încât să poată fi găsite soluţii şi eliminată nevoia de schimbări costisitoare într-o etapă ulterioară a procesului de producţie.

Controlul nostru inițial al producției (IPC) este o examinare a componentelor, materialelor şi calităţii produsului la începutul procesului de producţie pentru a anticipa riscurile şi preveni risipirea resurselor.

Realizată atunci când 10% din bunuri au fost produse, inspecţia noastră iniţială a producţiei este aplicabilă tuturor bunurilor, verificându-le în raport cu reglementările, standardele şi acordurile contractuale. Aceasta reprezintă o evaluare vizuală care detectează defectele timpurii şi este realizată la faţa locului.

Consultanţii noştri pot realiza un control iniţial al producţiei ca o verificare vizuală singulară a produsului, sau ca parte a unui program mai cuprinzător de asigurare şi îmbunătăţire a calităţii implementat de SGS. Programul nostru de asigurare a calităţii garantează menţinerea standardelor de calitate pe parcursul procesului de producţie, de la designul conceptului până la expedierea mărfurilor, iar programul nostru de îmbunătăţire a calităţii oferă soluţii pentru orice probleme s-ar ivi.

Serviciile noastre de monitorizare a calităţii produsului sunt neîntrecute, sprijinite de abilităţile şi cunoştinţele experţilor de talie mondială şi vasta experienţă în materie de verificări ale producţiei pentru o gamă largă de afaceri din întreaga lume. Ajutându-vă să monitorizaţi calitatea de la începutul procesului de producţie, nu reducem doar posibilitatea întârzierii produsului datorită nerespectării reglementărilor, ci şi costurile de dezvoltare a produsului, şi protejăm reputaţia mărcii dumneavoastră de riscul prejudicierii datorat rechemărilor de produs.