Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Chiar şi atunci când aveţi procese robuste de asigurare a calităţii şi îmbunătăţire a calităţii puse la punct pentru a menţine standarde ridicate în timpul procesului de dezvoltare şi fabricare a produsului, este în continuare importantă evaluarea calităţii şi siguranţei bunurilor dumneavoastră înainte de expediere.

Clienţi de pe întregul glob utilizează inspecţiile finale aleatorii oferite de SGS pentru a obţine date asupra calităţii loturilor şi pentru a evidenţia defectele sau inconsistenţele.

Testarea noastră pentru produsele finale nu asigură doar respectarea standardelor impuse de organizaţia, clienţii dumneavoastră şi regulatorii din piaţa ţintă produselor, aceasta totodată:

  • Utilizează criteriile standard impuse de ANSI/ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) pentru a realiza eşantionarea (AQL)  
  • Produce rapoarte de inspecţie detaliate bazate pe un AQL definit

Aşadar, puteţi avea siguranţa că şi noi la rândul nostru îndeplinim standardele ridicate care ne sunt impuse.

Realizate atunci când 100% din bunurile dumneavoastră sunt produse şi minim 80% sunt împachetate şi gata pentru livrare, inspecţiile finale aleatorii reprezintă o gamă de teste vizuale ce acoperă:

  • Calitatea (aspectul, performanţa şi execuţia)
  • Cantitatea
  • Ambalarea
  • Etichetarea  
  • Mărci pentru mărfuri, necesare pentru respectarea regulamentelor (de exemplu, controale ale codului de bare)  
  • Transportul
  • Încercările la șoc prin cădere

Inspecţiile finale aleatorii (FRI) reprezintă o gamă de inspecţii ale produsului la faţa locului pe care le realizăm pentru a asigura calitatea şi siguranţa de-a lungul întregului proces de producţie, de la designul de produs la expediere. Acestea pot fi folosite drept servicii singulare sau ca parte a programelor mai cuprinzătoare de asigurare a calităţii, îmbunătăţire a calităţii sau evaluare a riscului, care sunt personalizate în funcţie de nevoile dumneavoastră specifice.

Toate inspecţiile sunt realizate de experţi de talie mondială care deţin o cunoaştere profundă a celor mai recente tehnicii şi tehnologii de inspecţie. Consultanţii noştri vă pot informa asupra inspecţiilor care pot ajuta la evaluarea calităţii produselor dumneavoastră finite şi preveni problemele care au loc în cadrul procesului de importare, şi vor fi în măsură să discute beneficiile de care veţi avea parte colaborând cu liderul mondial în serviciile de inspecţie.