Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Atunci când un client pretinde în momentul primirii bunurilor dumneavoastră că acestea nu îndeplinesc aşteptările, fie că este vorba de propriile aşteptări în materie de achiziţii sau de cele ale organismelor locale de reglementare, serviciile SGS de inspecţie a reclamărilor pot să examineze bunurile care au fost primite şi să le evalueze în raport cu cerinţele normative şi documentaţia de la o inspecţie anterioară a încărcăturii efectuată înainte de expediere.

Indiferent unde se află piaţa dumneavoastră de destinaţie, experţii noştri în inspecţii pot realiza un control de terţă parte al:

  • Cantităţii
  • Calităţii 
  • Ambalării 
  • Etichetării  
  • Funcției
  • Specificaţiei

Aceştia pot de asemenea să acţioneze ca martori în inspecţiile bunurilor neconforme, aşa încât atunci când un reprezentant al organizaţiei dumneavoastre nu poate ajunge în ţara de destinaţie, putem fi prezenţi acolo în numele dumneavoastră - un serviciu de valoare din ce în ce mai mare pe măsură ce începeţi să vindeţi produsele dumneavoastră şi mai departe şi intraţi în contact cu noi organisme de reglementare.

Serviciile noastre de inspecţie a bunurilor revendicate sunt complet flexibile şi pot fi personalizate în funcţie de circumstanţele care se ivesc. Indiferent de ce aveţi nevoie, ne vom concentra pe asigurarea unei evaluări corecte a produsului la destinaţia sa.

SGS este un partener încercat şi de încredere în materie de inspecţii pentru companiile de pe întregul glob. Cunoştinţele noastre în materie de pieţe internaţionale, importare şi reglementări la nivel naţional şi internaţional înseamnă că suntem partenerul perfect atunci când aveţi nevoie de o cercetare a reclamaţiilor sau de un martor la faţa locului, la punctul de destinaţie al produselor dumneavoastră.