Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea SGS conform standardului global BRC pentru depozitare și distribuție este o dovadă de competență și de conformitate cu acest standard recunoscut de GFSI.

Rețeaua noastră globală ne permite să vă oferim certificarea în conformitate cu standardul BRC privind depozitarea și distribuția, oriunde v-ați afla dumneavoastră sau furnizorii dumneavoastră. Standardul se aplică furnizorilor de servicii de depozitare, distribuție și comerț cu ridicata pentru produse alimentare, ambalaje și produse de consum. De asemenea, acesta se aplică dacă depozitați și furnizați servicii contractuale pentru produsele pre-ambalate, ambalaje și produse de consum (de exemplu, dacă realizați inspecții de produs și/sau ambalarea ansamblelor de articole finite de retail).

Acceptat la nivel internațional și recunoscut de Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentelor (GFSI), standardul global BRC privind depozitarea și distribuția facilitează acoperirea completă a lanțului alimentar - de la poarta fermei până la consumator. Standardul stabilește un nou punct de referință pentru calitate, inclusiv:

  • angajamentul conducerii;
  • cultura siguranței produselor;
  • evaluarea pericolelor și riscurilor;
  • un sistem de siguranță a produselor și management al calității;
  • accent pe îmbunătățirea continuă;
  • managementul furnizorilor și al serviciilor subcontractate;
  • personalul;
  • riscul potențial de fraudă/falsificare alimentară de-a lungul lanțului furnizorilor; 
  • trasabilitate până la ultimul punct de fabricare.

Certificarea conform standardului BRC va demonstra că vă gestionați achizițiile și caietele de sarcini și că vă controlați subcontractanții folosiți pe parcursul lanțului de aprovizionare. Acest lucru vă ajută pe dumneavoastră și rețeaua dumneavoastră de furnizori să adoptați cele mai înalte standarde în materie de siguranță alimentară și să respectați cerințele clienților. În plus, un certificat valabil conform standardului BRC, acordat de SGS, vă îmbunătățește accesul la piețele globale.

De ce să alegeţi SGS?

Indiferent de locație, pentru realizarea inspecțiilor anuale, care reprezintă o cerință a standardului, utilizăm auditori ce vorbesc limba locală și înțeleg cultura locală. Ca să ne asigurăm că bunele practici privind managementul siguranței se respectă în permanență, în fiecare an se efectuează audituri privind alimentele și ambalajele, iar o dată la 18 luni după al doilea audit, au loc audituri privind produsele de consum.

Contactați SGS acum pentru a descoperi cum vă poate ajuta certificarea noastră în conformitate cu standardul BRC de depozitare și distribuție să îmbunătățiți calificările organizației.