Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea FSMA privind Programul pentru Importatorii Calificați Voluntari (VQIP), acordată de SGS, vă ajută să respectați cerința referitoare la certificarea terță a furnizorilor străini.

VQIP, în baza legii privind modernizarea siguranței alimentare (FSMA), este un program de certificare terță, acreditat de FDA. Furnizorii străini pot să solicite certificarea VQIP FSMA, o condiție prealabilă pentru importatorii care doresc să se înscrie în VQIP.

În prezent, depunem eforturi intense pentru a obține acreditarea pentru certificarea VQIP FSMA. Între timp, oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta furnizorii străini să se pregătească pentru certificare, inclusiv:

  • audituri preliminare pentru a identifica lacunele din sistemul actual al furnizorului;
  • formarea angajaților furnizorului pentru a-i ajuta să dobândească competențele cerute de regulamentele FSMA;
  • testarea produselor, monitorizarea mediului, verificarea etichetelor și alte servicii tehnice, pentru a asigura conformitatea cu regulamentele din SUA.

De ce să alegeți certificarea VQIP?

Certificarea VQIP vă ajută să:

  • respectați cerințele de certificare terță a furnizorilor străini, o condiție preliminară pentru importatorii din SUA care doresc să se înscrie în VQIP;
  • solicitați certificarea FSMA ca furnizor străin (din afara SUA).

Certificarea VQIP se poate acorda în urma unui audit de reglementare neanunțat. Este necesară o certificare anuală.

Furnizor de certificări de renume mondial

În calitate de furnizor mondial de servicii de verificare și certificare, vă oferim cunoștințe aprofundate legate de cerințele VQIP.

VQIP este:

  • folosit și când este autorizat de FDA pentru anumite întreprinderi alimentare din anumite țări sau zone de furnizare în baza evaluării riscurilor efectuate de FDA;
  • aplicabil pentru toate categoriile alimentare reglementate de FDA, inclusiv categoriile neacoperite de regulile controalelor preventive, cum ar fi fructele de mare, sucurile etc.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă pregătiți pentru certificarea VQIP.