Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Aflați cum să respectați cerințele Legii privind modernizarea siguranței alimentare din Statele Unite cu ajutorul formării FSMA de la SGS.

FSMA, cea mai cuprinzătoare reformă a legislației americane privind siguranța alimentară din ultimii 70 de ani, reglementează alimentația de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Schimbând centrul de interes al siguranței alimentare de la reacția la contaminare la prevenirea acesteia, FSMA aduce noi cerințe pentru producătorii, furnizorii și importatorii de alimentație din SUA și nu numai. Aceștia trebuie să respecte noile cerințe pentru a-și vinde și distribui produsele pe piața din SUA.

Noi am dezvoltat un program cuprinzător de formare, pentru a vă ajuta pe dvs. și pe angajații dvs. să înțelegeți noile și complexele reguli privind siguranța alimentară și modul în care să le respectați. Pentru a răspunde cerințelor specifice organizației dvs., oferim cursuri referitoare la regulamentul FSMA care se aplică următoarelor categorii:

  • producători și furnizori de alimente,
  • importatori de alimente,
  • producători și furnizori de alimente pentru animale și furaje,
  • cultivatori de produse proaspete și ferme.

O gamă largă de cursuri de formare FSMA

Cursurile noastre de formare FSMA includ:

De ce să alegeți formarea FSMA de la SGS?

Fiind lider mondial în domeniile inspecției, verificării, testării și certificării, avem cunoștințe aprofundate despre regulamentele mondiale privind siguranța alimentară. Avem ani de experiență ca furnizor de formare profesională, cursurile fiind ținute de experți în diferite domenii.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre formarea FSMA.