Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Demonstrați că respectați cerințele FSMA cu Certificarea SGS privind Programul de Verificare a Furnizorilor Străini (FSVP).

Legea privind modernizarea siguranței alimentare (FSMA) permite furnizorilor străini (din afara SUA) să obțină certificarea FSVP în urma unui audit. În prezent, urmăm procedurile pentru a obține acreditarea pentru certificarea FSVP FSMA. Între timp, oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta furnizorii străini să se pregătească pentru certificare, inclusiv:

  • audit preliminar FSVP pentru a identifica lacunele din sistemul actual al furnizorului;
  • formarea angajaților furnizorului pentru a-i ajuta să dobândească competențele cerute de regulamentele privind controalele preventive și alte regulamente FSMA aplicabile;
  • testarea produselor, monitorizarea mediului, verificarea etichetelor și alte servicii tehnice, pentru a asigura conformitatea cu regulamentele din SUA.

De ce să alegeți certificarea FSVP?

Certificarea FSVP vă ajută să:

  • demonstrați conformitatea organizației dvs. cu FSMA;
  • reduceți oboseala provocată de audituri supunându-vă unui singur audit de certificare în loc de mai multe audituri cerute de importatorii US furnizorilor.

Certificările privind programul de verificare a furnizorilor străini se înnoiesc anual.

Furnizor de certificări de renume mondial

În calitate de furnizor mondial de servicii de certificare, verificare, formare și testare, noi oferim cunoștințe aprofundate legate de cerințele FSVP.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă pregătiți pentru certificarea FSVP FSMA.