Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Demonstrați-le importatorilor dvs. că respectați cerințele Legii Modernizării Siguranței Alimentare (FSMA), cu schema de certificare SGS conformă Programului FSMA de verificare a Furnizorilor Străini (FSVP).

Programul FSVP de la FSMA permite furnizorilor străini (din afara SUA) să obțină certificarea în urma unui audit. Suntem acreditați de Institutul Național American de Standardizare (ANSI) pentru a certifica furnizorii străini de alimente ca o alternativă la auditurile furnizorilor solicitate de importatorii din SUA conform regulii FSVP FSMA.

De ce să alegeți certificarea FSVP FSMA?

Certificarea SGS conform schemei FSVP de la FSMA vă ajută să:

  • demonstrați conformitatea organizației dvs. cu FSMA
  • reduceți oboseala provocată de audituri supunându-vă unui singur audit de certificare în loc de mai multe audituri cerute de importatorii US furnizorilor.

Oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta furnizorii străini să se pregătească pentru certificare, inclusiv:

  • Formarea angajaților pentru a-i ajuta să dobândească competențele cerute de regulamentele privind controalele preventive și alte regulamente FSMA aplicabile
  • testarea produselor, monitorizarea mediului, verificarea etichetelor și alte servicii tehnice, pentru a asigura conformitatea cu regulamentele din SUA

Certificările privind programul de verificare a furnizorilor străini se reînnoiesc anual.

Furnizor de certificări de renume mondial

În calitate de furnizor mondial de servicii de certificare, verificare, formare și testare, noi oferim cunoștințe aprofundate legate de cerințele FSVP.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă pregătiți pentru certificarea FSVP FSMA.