Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Soluții SGS pentru conformitatea cu FSMA - o gamă cuprinzătoare de servicii pentru a vă ajuta să respectați cerințele FSMA.

Legea modernizării siguranței alimentare (FSMA) elaborată de Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA) este considerată cea mai cuprinzătoare reformă din legislația americană privind siguranța alimentară din ultimii 70 de ani. Aceasta se aplică întreprinderilor care produc, procesează, ambalează sau stochează alimentație umană sau animală. Fermele agricole, importatorii din SUA, firmele de expediții, cele de încărcare și cele care transportă alimente în Statele Unite sunt, de asemenea, vizate de FSMA. Dacă activitatea dvs. se încadrează în această arie de aplicare, atunci trebuie să respecte toate elementele aplicabile ale regulamentului.

Noi vă putem ajuta să vă conformați cu FSMA în ceea ce privește toate unitățile dvs. alimentare și lanțul de aprovizionare printr-o serie de servicii de certificare, audit, testare, verificare a furnizorilor, formare și servicii tehnice.

Certificare

OferimCertificarea FSMA privind Programul pentru Importatorii Calificați Voluntari (VQIP)certificarea terță acreditată, recunoscută de FDA. Disponibilă pentru furnizorii străini, aceasta este o condiție prealabilă pentru VQIP, care permite pătrunderea promptă a alimentelor pe teritoriul SUA.

De asemenea, oferim certificarea privind Programul FSMA de Verificare a Furnizorilor Străini (FSVP), care este un program acreditat și, spre deosebire de VQIP, nu este reglementat de regulamentul FSMA. Aceasta se aplică întreprinderilor din afara SUA și are ca scop verificarea furnizorilor, ajutând societățile să demonstreze conformitatea cu FSMA.

Audituri

Oferim audituri privind controalele preventive, conformitatea importatorilor și falsificarea intenționată a alimentelor (apărarea alimentelor). Aceste audituri pot fi folosite ca evaluări prealabile, audituri ale discrepanțelor sau audituri ale furnizorilor și sunt concepute pentru a reduce necesitatea mai multor audituri.

Testare

Prin rețeaua noastră globală de laboratoare alimentare, vă putem ajuta să respectați cerințele FSMA privind monitorizarea mediului, testarea apei, lanțul de aprovizionare și gestionarea alergenilor. Cu o varietate de protocoale și cunoștințe de testare FSMA, oferim servicii complete pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de testare a alimentației umane și animale.

Verificarea și aprobarea furnizorilor

Transparency One este platforma de conformitate FSMA care facilitează procesul de conformare cu FSMA prin automatizarea verificării și aprobării furnizorilor. Noi vă ajutăm să urmăriți ingredientele de mare risc până la sursă, oferindu-vă informații despre furnizori și servicii de gestionare a documentației, raportare și aprobare.

Instruire

Programul nostru cuprinzător de formare FSMA vă ajută pe dvs. și pe angajații dvs. să înțelegeți și să respectați aceste reguli noi și complexe. Asigurăm formare producătorilor și furnizorilor de alimentație umană și animală, importatorilor de alimente și cultivatorilor și fermelor de produse proaspete. Cursurile noastre sunt disponibile cu prezență sau online.

Asistență tehnică

Dacă dețineți sau conduceți o întreprindere din SUA sau dacă sunteți importator vizat de regulile FSMA, există cerințe de audit, evaluare a riscurilor, testare, etichetare, gestionare a lanțului de aprovizionare, formare și altele, care vi se aplică. Gama noastră largă de servicii de asistență tehnică FSMA vă ușurează procesul de conformare.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre privitoare la FSMA, contactați-ne astăzi.