Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Laboratoarele SGS de testare microbiologică a alimentelor vă pot ajuta să respectați cerințele normative și să vă protejați marca.

Testarea microbiologică a alimentelor în scopul detectării patogenilor purtați de alimente și a organismelor care produc alterarea alimentelor poate garanta siguranța permanentă a produselor dumneavoastră alimentare de-a lungul lanțului de aprovizionare. Este necesară, de asemenea, monitorizarea microorganismelor funcționale pe perioada producției și în produsul finit.

Analiza microbiană efectuată de noi vă ajută să evaluați siguranța și eficiența ingredientelor, a alimentelor semi-preparate, a proceselor și produselor finite. Având o reţea internaţională de laboratoare de testare microbiologică, echipate cu tehnologie de ultimă oră şi experţi care folosesc cele mai moderne standarde de testare, suntem partenerul perfect pentru testare, indiferent de tipul produsului dumneavoastră alimentar.

Serviciile noastre de testare microbiologică a alimentelor includ:

  • Testarea pentru patogeni alimentari
  • Testarea alimentelor funcționale
  • Testare microbiologică rapidă a alimentelor
  • Testarea igienei alimentare

Protejați-vă afacerea și consumatorii, respectând totodată standardul privind siguranța alimentară, cu ajutorul testării microbiologice realizate de SGS. Contactaţi-ne astăzi pentru mai multe informaţii.