Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de analiză pentru identificarea speciilor de la SGS - testarea cărnii, a peștelului și a fructelor de mare vă pot ajuta să asigurați securitatea lanțului de aprovizionare, să reduceţi la minim riscul de contaminare și să câştigaţi încrederea consumatorilor.

Protejați-vă afacerea împotriva contaminării în lanțul de aprovizionare și reduceţi la minim riscul de fraudă, cu ajutorul serviciilor noastre de detectare și identificare a speciilor. Echipa noastră globală de experți de înaltă calificare în siguranța alimentară pot efectua teste ADN pentru identificarea prezenței oricăror agenţi contaminanți în lanțul dvs. de aprovizionare.

Testare pentru agenţi contaminanți peste tot în lume

Avem laboratoare de ultimă generație în întreaga lume,toate echipate și amplasate strategic pentru a oferi servicii analitice independente. Detectarea și identificarea speciilor poate fi efectuată pe următoarele alimente:

  • porc
  • vită
  • cal
  • raţă
  • curcan
  • pui
  • peşte
  • fructe de mare

În plus, analiza noastră pentru siguranța alimentară include testare pentru reziduuri și markeri de medicamente veterinare, precum fenilbutazona (bute), produsele anti-coccidiale și alte medicamente veterinare cu potențial dăunător.

Împreună cu analiza de detectare și identificare a speciilor, pot fi utilizate şi servicii de certificare alimentară precum FSSC 22000 (Certificarea sistemului de siguranță alimentară), IFS ( Standardele Internaţionale), standardul global BRC pentru siguranța alimentară (Consorţiul britanic pentru vânzări cu amănuntul) și SQF (Alimente sigure şi de calitate) pentru confirmarea conformității sistemului.  Putem concepe un program personalizat, conform cerințelor dvs.

De ce să alegeți analiza de identificare a speciilor de la SGS?

Rețeaua noastră oferă audituri ale furnizorilor, inspecția produsului, eșantionarea produsului, cumpărător anonim și control la punctele de vânzare pentru diminuarea riscurilor. Serviciile noastre de instruire, concepute să îmbunătățească igiena și managementul riscului sanitar cu privire la activitățile specifice industriei alimentare (industria cărnii, producție de mâncare gata preparată și altele), ajută la implementarea de sisteme complete pe termen lung pentru siguranța alimentară.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de analiză a alimentelor.