Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea FSMA a alimentelor și furajelor, oferită de SGS - respectați toate cerințele FSMA privind testarea și verificarea alimentelor și a furajelor.

Conform Legii din Statele Unite ale Americii privind modernizarea siguranței alimentare (FSMA) , sistemele de siguranță alimentară sunt obligate să includă testarea și verificarea microbiologică pentru a demonstra că alimentele sunt produse și depozitate într-un mediu sigur și că verificările preventive funcționează conform așteptărilor. Programele specifice au cerințe specifice privind testarea. Acestea includ:

  • testarea ecologică, pentru produsele alimentare gata pentru consum;
  • testarea și verificarea privind alergenii;
  • testarea solului și a apei pentru a detecta prezența bacteriei E. coli, la nivelul fermelor;
  • testarea produselor finite pentru a asigura conformitatea cu legislația.

Noi vă putem ajuta să respectați cerințele FSMA privind monitorizarea mediului și testarea și verificarea alergenilor, apei, alimentelor și produselor furaje.

De ce să alegeți serviciile SGS de testare a alimentelor și furajelor?

Serviciile noastre de testare și verificare vă vor ajuta să respectați cerințele FSMA asigurându-vă că:

  • apa netratată de suprafață sau de adâncime respectă regulamentul privind bacteria E.coli;
  • programul dumneavoastră de control alergenic funcționează conform planurilor, fără alergeni nedeclarați care să contamineze produsele sau mediile de procesare;
  • programele dumneavoastră de curățare și igienizare împiedică pătrunderea agenților patogeni;
  • produsele dumneavoastră finite respectă cerințele normative aplicabile și ingredientele acestora nu au făcut obiectul vreunei fraude alimentare sau furajere.

Folosim atât metodele clasice de referință, cât și metodele rapide echivalente  pentru a face teste în vederea identificării bacteriei E.coli și a detecta cea mai largă plajă de agenți patogeni. Folosim secvențiere de ultimă generație (NGS) pentru a verifica dacă există alergeni și dacă ingredientele alimentare sunt autentice. Prin rețeaua noastră mondială de laboratoare extrem de performante, efectuăm mii de teste asupra alimentelor și furajelor pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră finite respectă reglementările din Statele Unite. Experții noștri vor colabora cu angajații dumneavoastră pentru a se asigura că aceștia înțeleg cerințele testării FSMA.

Servicii fiabile de testare oferite de un lider mondial

Ca lider în furnizarea de servicii pentru agricultură și industria alimentară, vă oferim soluții care să vă ajute să vă protejați marca, să câștigați încrederea clienților și să vă faceți afacerea mai sustenabilă.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de testare FSMA a alimentelor și furajelor.