Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de analiză a contaminării alimentelor, oferite de SGS, vă ajută să menţineţi calitatea şi să respectaţi standardele normative din domeniul sănătăţii, siguranţei şi mediului.

Prin testarea complexă a reziduurilor alimentare, vă putem ajuta să reduceţi riscul de non-conformitate a materiilor prime şi ingredientelor, a alimentelor semi-preparate şi a produselor finite. Datorită reţelei noastre globale de laboratoare şi specialişti în alimentaţie, dispunem de cunoştinţe în toate segmentele principale ale lanţului alimentar şi vă stăm la dispoziţie oriunde v-aţi afla.

Vă puteţi baza pe noi dacă doriţi să fiţi la curent cu domeniul din ce în ce mai complex al reglementărilor locale, naţionale şi liber asumate care stabilesc cantităţile permise de substanţe restricţionate care pot fi folosite în produsele alimentare. În plus, detectăm şi identificăm bolile cu transmitere alimentară şi pericolele de natură chimică, microbiologică sau fizică, pentru a limita prezenţa acestora şi a vă asigura că produsele dumneavoastră respectă reglementările aplicabile.

Serviciile noastre de testare pentru contaminanţi alimentari acoperă o gamă largă de substanţe restricţionate, printre care:

  • Dioxine
  • Alergeni alimentari
  • Contaminarea radioactivă a alimentelor
  • Organisme modificate genetic (OMG)
  • Micotoxine
  • Reziduuri de pesticide
  • Bifenili policloruraţi (PCB)
  • Identificarea speciilor
  • Reziduuri ale medicamentelor de uz veterinar

Contactați acum SGS pentru a afla cum vă putem ajuta să respectaţi cerinţele normative.