Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Impulsionaţi-vă afacerea cu soluţiile digitale SGS pentru industria alimentară.

Piața evoluează. Globalizarea agriculturii și a industriei alimentare și o povară tot mai mare creată de reglementările în domeniu înseamnă că trebuie să găsiți modalități de a face afaceri rapid, eficient și eficace. Viitorul este digital.

Bazându-ne pe expertiza noastră în industrie, adoptăm tehnologii noi, cum ar fi tehnologia cloud, internetul obiectelor (IoT), date de mari dimensiuni, inteligența artificială, tehnologia grafurilor, secvențiere de ultimă generație (NGS) și colaborarea colectivă (crowd sourcing) pentru a vă ajuta să implementați, să gestionaţi şi să îmbunătățiţi agricultura şi calitatea produselor alimentare, siguranța și profitabilitatea.

Soluţiile noastre tehnologice şi digitale pentru firme contribuie la o mai bună sustenabilitate a întreprinderilor prin îmbunătățirea comunicaţiilor, implementarea trasabilității și a transparenței, colectarea și interogarea de date, precum și reducerea cheltuielilor indirecte și a timpului de gestionare. Avantajul este faptul că pot, de asemenea, îmbunătăți experiența clienților și a consumatorilor, sporind încrederea și loialitatea.

La SGS, inovația a fost întotdeauna esenţială pentru modul în care facem afaceri. Pentru a vă asista în epoca digitală, am dezvoltat o serie de soluții care vă vor ajuta să faceți afaceri în secolul 21 .

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe.