Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Verificați dacă furnizorii dvs. îndeplinesc cerințele organizației dvs. privind calitatea, siguranța alimentară, mediul înconjurător, responsabilitatea socială şi ocupațională, cu ajutorul managementului performanței furnizorilor.

SGS îi ajută pe detailiști, pe vânzătorii en-gross, pe distribuitori și companiile care oferă servicii în domeniul alimentar să deruleze un program de audit al furnizorilor de alimente, pentru a evalua în mod independent conformitatea de-a lungul lanțului de aprovizionare.

SGS poate efectua audituri ale serviciilor din sectorul alimentar, conform criteriilor alese de dvs., pentru a se asigura că furnizorii dvs. mențin și optimizează standardele stabilite de dvs.

Indiferent dacă alegeți furnizori de cereale pentru produsele dvs. sau furnizori de brânză pentru lanţul dvs. fast food, noi vă putem ajuta. Auditorii noștri dețin cunoștințele necesare în domeniul alimentar si in domeniul comercial şi relevante pentru organizația dvs. Noi putem interveni şi la o fracțiune din costul pe care l-ar implica dezvoltarea internă a resurselor echivalente, optimizând astfel eficiența și profitabilitatea firmei dvs. Programul Vendor Audit oferit de SGS ajută organizația dvs.: 

  • la validarea sau calificarea unui furnizor
  • la obținerea unei rețele de furnizori tot mai conformă și mai performantă
  • la întâmpinarea așteptărilor clienților
  • la protejarea și optimizarea mărcii(lor) dvs.
  • la crearea de relații mai sustenabile cu furnizorii și clienții

Indiferent de locația dvs., auditorii noștri vor livra aceleaşi servicii de valoare care ne-au ajutat să devenim organismul și evaluatorul independent preferat pe plan global în materie de certificare. Serviciile SGS de audit al furnizorilor de alimente vă ajută să fiți siguri că marca dvs. este protejată, iar practicile rămân consecvente în întreaga rețea a organizației dvs.