Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile de secundă parte pentru produse alimentare realizate de SGS vă dau posibilitatea de a evalua cu precizie performanţa furnizorilor dumneavoastră şi a partenerilor din industrie faţă de cerinţele dumneavoastră specifice şi/sau standardele industriei.

Noi realizăm audituri de secundă parte personalizate pentru produse alimentare conform următoarelor criterii:

  • Evaluările coambalatorului/Licenţiatului/Furnizorului/Distribuitorului - noi monitorizăm partenerii dumneavoastră comerciali pe întreg parcursul lanțului de aprovizionare, pentru asigurarea respectării acordurilor dumneavoastră contractuale şi a altor cerinţe
    Aceasta înseamnă că produsele dumneavoastră îndeplinesc cerințele organizației dvs. privind calitatea, siguranța alimentară, mediul înconjurător, responsabilitatea socială şi ocupațională, în fiecare etapă a producţiei.
  • Audit conform codului dumneavoastră de practică - noi vă monitorizăm reţeaua pentru asigurarea conformităţii cu valorile şi procedurile definite în codul dumneavoastră de practică
    Aceasta ajută la protejarea şi susţinerea mărcii şi a reputaţiei

Soluţiile noastre personalizate de audit de secundă parte pentru produse alimentare vă ajută compania să reuşească prin intermediul unui set independent de ochi şi urechi, care pot monitoriza activităţile. Noi ne asigurăm că organizaţia dumneavoastră şi partenerii menţin şi îmbunătăţesc standardele pe care le-aţi specificat, oriunde v-aţi afla în lume.

Reţeaua noastră globală de auditori deține cunoștințele de afaceri şi specifice industriei necesare pentru organizația dvs. La încheierea auditului, noi vă punem la dispoziţie o evaluare corectă a măsurii şi constanţei respectării reperelor standardelor dumneavoastră de calitate. Noi identificăm de asemenea modurile în care reţelele organizaţiei dumneavoastră pot atinge nivelul de eficienţă de care aveţi nevoie şi proiectează schemele pentru îmbunătăţirea continuă.

SGS este un lider respectat în auditurile de secundă parte pentru produsele alimentare, cu expertiză şi experienţă în toate fazele lanţului alimentar, de la fermă la raftul magazinului.

Adresaţi-vă acum SGS pentru a afla cum vă pot ajuta auditurile noastre personalizate de secundă parte să vă raţionalizaţi activităţile, să vă protejaţi marca şi să respectaţi cerinţele normative internaţionale.