Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pe piaţa competitivă globală actuală, este esenţial nu numai să produceți sau să fabricați bunuri și produse de cea mai înaltă calitate, pentru a putea concura pe piață, ci trebuie să vă asigurați că acestea sunt conforme cu standardele internaționale și naționale, cu reglementările de pe piață și cu cerințele solicitate de clienți.

Noi oferim o gamă de servicii de audit care acoperă întregul lanț valoric, de la dezvoltare la organizare, servicii și sisteme. Echipele noastre de specialiști în materie de audit au experiență globală în orice domeniu sau sector, și pun în aplicare cele mai bune practici pentru a se asigura că procesele și operațiunile dvs. întrunesc și chiar depășesc reglementările de piață și standardele aplicabile.

Echipa noastră de auditori specialiști vă oferă cunoștințe specializate de piață la nivel global, iar facilitățile noastre de testare superioară sunt printre cele mai bune din întreaga lume. Cunoștințele noastre de specialitate vor aduce întotdeauna un plus de valoare, indiferent că este vorba de audit, certificare sau asistență tehnică.