Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Calitatea, siguranţa şi eficienţa sunt motoarele cheie din lanţul alimentar de valori. Fiecare dintre aceste elemente are impact asupra durabilităţii afacerii dumneavoastră, a dezirabilităţii produselor şi a valorii comerciale a afacerii dumneavoastră.

La SGS, noi avem experienţa de reducere a riscurilor şi de îmbunătăţire a eficienţei în fiecare etapă a lanţului de valori, de la producţia primară, la vânzarea cu amănuntul şi servicii în domeniul hotelier, cuprinzând sectoare care includ:

  • Producție primară
  • Transportul, logistică și comerț
  • Procesatori și furnizori
  • Vânzare cu amănuntul și servicii în domeniul hotelier

De la servicii de instruire şi inspecţie, audit şi certificare, testare şi consultanţă, până la verificările magazinelor cu amănuntul şi cumpărături misterioase, echipa noastră globală de experţi ai industriei vă ajută să garantaţi că operaţiunile dumneavoastră respectă cele mai înalte standarde la nivel global.

Soluţiile noastre personalizate sunt create în strânsă cooperare cu organizaţia dumneavoastră. Acestea pot include nu doar toate sectoarele industriei, ci şi orientarea din ce în ce mai mare din partea clienţilor şi a consumatorilor asupra impactului social, economic şi de mediu al activităţilor noastre zilnice.

Având o experienţă de peste 130 de ani, noi înţelegem provocările cu care vă confruntaţi. Protejaţi-vă marca, clădiţi încrederea din partea clienţilor şi deschideţi uşa pentru o afacere mai profitabilă cu soluţiile industriei alimentare oferite de SGS.