Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Prin serviciile de cercetare de piaţă oferite de SGS, vă asiguraţi că luaţi decizii strategice eficiente, pe baza unei cercetări de piaţă cuprinzătoare.

Pentru o cercetare de piaţă reuşită şi luarea deciziilor strategice, este nevoie de competenţe şi resurse de specialitate. Serviciile noastre de cercetare de piaţă vă ajută pe parcursul întregului proces de cercetare, de la stabilirea metodologiei de cercetare până la colectarea datelor şi raportare. Vă putem ajuta să îmbunătăţiţi procesul decizional când lansaţi un nou produs sau serviciu, să ajustaţi cu mare exactitate serviciile existente şi să estimaţi dimensiunea pieţei, producţia de mărfuri şi comerţul.

Ca lider mondial în servicii de cercetare de piaţă, noi vă oferim experienţă şi cunoştinţe fără egal, cele mai noi tehnologii şi o reţea globală unică. Ca urmare, vă putem oferi servicii de colectare şi prelucrare independentă a datelor strategice, oriunde în lume.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum pot serviciile noastre de cercetare de piaţă să vă ajute în procesul de luare a deciziilor.