Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de clasificare la faţa locului a cerealelor oferite de SGS urmăresc să identifice, clasifice şi sorteze cerealele în spaţii de depozitare prestabilite, cu cât mai mare rapiditate şi exactitate.

Putem să ne instalăm rapid laboratoarele mobile în silozurile şi depozitele unde se află bunurile dumneavoastră. Astfel, echipele noastre specializate în clasificarea cerealelor pot fi de faţă la preluarea, stocarea şi expedierea silozurilor, supraveghind permanent calitatea şi cantitatea bunurilor.

Procesele pe care le folosim pentru clasificarea cerealelor permit şi amestecul selectiv. Astfel, puteţi stabili ce combinaţie de cereale se potriveşte cel mai bine cu cerinţele dumneavoastră contractuale în momentul încărcării în camioane, trenuri, barje sau vase. La rândul său, această optimizare a amestecurilor maximizează valoarea mărfii, utilizând datele privitoare la calitate pentru a stabili cele mai bune medii ale produselor disponibile.

Acces la date în timp real

Puteţi accesa sistemul nostru de monitorizare în timp real, disponibil online şi foarte uşor de utilizat, pentru a verifica personal datele privind calitatea şi cantitatea, şi puteţi transmite aceste informaţii factorilor relevanţi din lanţul de aprovizionare.

Serviciile noastre de clasificare a cerealelor elimină problemele legate de calitate şi maximizează valoarea mărfurilor dumneavoastră. Contactaţi SGS acum pentru a afla mai multe.