Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Comerțul din ziua de astăzi este în permanență dinamic. SGS oferă sprijinul necesar pentru a face un succes din activitățile dumneavoastră comerciale.

Cu prezența noastră globală și cu rețeaua noastră de laboratoare și mijloace de certificare, noi vă putem oferi o gamă completă de servicii de inspecție a încărcăturii care vă asigură o încărcătură curată și sigură la fiecare nivel al lanțului de aprovizionare.

De la pre-expediere până la export, noi inspectăm rezervoarele de depozitare și depozitele și monitorizăm mărfurile dumneavoastră pe parcursul întregului proces de transport. Efectuăm inspecții de curățenie pentru a ne asigura că unitățile de depozitare nu prezintă miros, umezeală, substanțe străine, alte resturi de la transporturi anterioare sau infestare parazitară. Analizele și rapoartele noastre independente oferă documentație pentru orice evaluare a riscurilor, investigații privind posibile stricăciuni, verificarea obligației de diligență precum și a dovezii conformității normative la nivel local și internațional.

Cu mulți ani de experiență în furnizarea de servicii de certificare și verificare, noi putem ajuta clienții din întreaga lume cu o gamă vastă de servicii de măsurare, calibrarea aparaturii și testare, pentru a evita pierderea la depozitare și pentru a insufla părților interesate încredere în integritatea mărfurilor dumneavoastră.

Serviciul nostru de certificare electronică şi sistemele de urmărire online a datelor ne ajută să urgentăm procesul de documentare şi monitorizare, ajutându-ne să urmărim în ritm alert mărfurile dumneavoastră în următoarea etapă a activităţilor dumneavoastră comerciale.

Susţinând conformitatea cu reglementările din acest domeniu şi protejând mărfurile pe întregul lanţ de aprovizionare, noi vă oferim garanţia că mărfurile dumneavoastră ajung la clienţi rapid şi în stare perfectă. Contactaţi-ne pentru a afla cum putem veni în sprijinul derulării fără probleme a operațiunilor prin gama noastră de servicii de inspecţie încărcătură.