Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sporiți calitatea managementului în materie de siguranță alimentară și calitatea produselor cu ajutorul certificării HACCP (Analiza Pericolelor și a Punctelor Critice de Control) prin intermediul firmei SGS.

Certificarea HACCP dovedește pe loc clienților implicarea dvs. în producția sau comercializarea alimentelor sigure. Această abordare, ce are la bază o dovadă clară, poate fi deosebit de benefică atunci când suntețu supuși unor verificări din partea autorităților de reglementare sau din partea acționarilor.

A demonstra o implicare reală în privința siguranței alimentare prin intermediul conformității HACCP poate transforma de asemenea marca dvs. și poate acționa ca un instrument eficient de intrare pe piață, creând noi oportunități de afaceri oriunde în lume.

Rețeaua noastră globală de experți în domeniul alimentar derulează audituri HACCP și vă ajută să vă concentrați atenția asupra pericolelor care afectează siguranța și igiena alimentară. Este posibil să identificăm astfel în mod sistematic pericolele, stabilind limite de control în puncte critice pe parcursul procesului de producție a alimentelor.

Certificarea HACCP este un standard internațional care definește cerințele pentru un control eficient în materie de siguranță alimentară. Este conceput pe șapte principii:

  • Derulați o analiză a pericolelor biologice, chimice sau fizice pentru alimente
  • Stabiliți punctele critice de control
  • Stabiliți limitele critice de control, de exemplu, temperatura și timpul minim necesar pentru fierbere
  • Stabiliți un sistem pentru monitorizarea privind controlul punctelor critice de control
  • Stabiliți acțiuni de corecție
  • Stabiliți procedura de verificare pentru a confirma că sistemul HACCP funcționează eficient
  • Stabiliți documentația și ținerea evidențelor

Lucrați cu noi pentru a realiza conformitatea HACCP și pentru a fi la înălțimea așteptărilor unei lumi în continuă schimbare.