Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră alimentare şi furajere sunt potrivite pentru consum, trebuie să le testaţi pentru a detecta contaminarea cu substanţe specifice de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare.

De exemplu, în concentraţii mari, melamina, antibioticele şi hormonii pot fi dăunătoare pentru oameni şi animale. Numai prin teste riguroase de detectare a contaminanţilor se poate stabili prezenţa acestor substanţe şi a altor contaminanţi. După detectarea unor astfel de impurităţi, puteţi elimina bunurile contaminate din lanţul de producţie şi distribuţie.

Serviciile noastre de monitorizare a contaminanţilor folosesc cele mai noi metode de testare, inclusiv cromatografia de lichide cuplată cu spectrometria de masă (LC MSMS), cromatografia de gaze cu detecţie prin spectrometrie de masă (GC MS) şi reacţia de polimerizare în lanţ (PCR).

Laboratoare aprobate şi acreditate

Laboratoarele noastre pentru testarea contaminanţilor funcţionează în condiţii stricte de reglementare şi sunt acreditate ISO 17025 şi ISO 9001:2008. Având personal format din oameni de ştiinţă şi tehnicieni cu vastă experienţă de laborator, dar şi cu diplome în chimie, microbiologie şi agronomie, laboratoarele noastre au obţinut de asemenea aprobarea mai multor asociaţii din domeniul furajelor. Aceasta înseamnă că serviciile noastre de testare pentru contaminanţi şi monitorizare a contaminanţilor aderă la cele mai înalte standarde din industrie.

Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla cum pot serviciile noastre de testare a contaminanţilor să protejeze siguranţa produselor dumneavoastră alimentare şi furajere, să reducă riscurile de sănătate şi să vă protejeze compania împotriva litigiilor.