Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Folosirea serviciilor de analiză orientativă oferite de SGS vă permite să evaluaţi valoarea nutriţională a hranei pentru animale, în timp ce respectaţi reglementările adecvate de sănătate şi securitate.

Analiza orientativă este prin urmare vitală dacă doriţi să protejaţi şeptelurile, dar să vă protejaţi şi reputaţia, în întreaga lume.

Testarea noastră pentru analiza orientativă înglobează metode de chimie umedă sau tehnologie rapida de spectroscopie în infraroşu (NIR). Aceasta ne permite mai întâi să separăm, apoi să identificăm categoriile de compuşi prezenţi într-un amestec. În oricare dintre aceste moduri, tehnicienii noştri caută şi analizează proteine, grăsimi, umiditate, cenuşă şi fibre în hrana dumneavoastră pentru animale, pentru a evalua valoarea sa nutriţională.

Laboratoare aprobate şi acreditate

Pentru a ne menţine reputaţia în privinţa independenţei, integrităţii şi inovaţiei, laboratoarele noastre pentru analiza orientativă funcţionează conform unor norme stricte şi sunt acreditate ISO 17025 şi certificate ISO 9001:2008. Având personal format din oameni de ştiinţă şi tehnicieni cu vastă experienţă de laborator, dar şi cu diplome în chimie, microbiologie şi agronomie, laboratoarele noastre au obţinut de asemenea aprobarea mai multor asociaţii din domeniul furajelor.

Respectând cele mai înalte standarde din industrie şi guvernanţa globală, serviciile noastre de analiză orientativă vă asigură că hrana dumneavoastră pentru animale inspiră încredere şi că raţiile de hrană respectă nevoile producătorilor. Contactaţi SGS pentru a afla cum vă putem ajuta.