Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a reduce riscurile de sănătate, a proteja produsele alimentare şi furajere de contaminarea bacteriană şi a evita litigiile, trebuie să respectaţi standarde riguroase de siguranţă a produselor alimentare şi furajere.

SGS vă poate ajuta să aplicaţi un astfel de program de monitorizare, confirmând prezenţa patogenilor prin testare şi identificare.

Folosind metodele oficiale aprobate de Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din SUA (FDA), procedurile noastre de identificare şi analiză microbiană detectează contaminare microbiană cu patogeni ca Escherichia coli (mai cunoscută sub denumirea de E. coli), E. coli 0157:H7, Salmonella sau Listeria. Putem detecta contaminarea microbiană folosind reacţia standard de polimerizare în lanţ (PCR) sau metodele mai tradiţionale de analiză şi identificare a culturilor.

Laboratoare aprobate şi acreditate

Laboratoarele noastre de analiză bacteriană funcţionează conform unor reglementări stricte şi sunt acreditate conform standardului ISO 17025, utilizând metode oficiale şi validate. Având personal format din oameni de ştiinţă şi tehnicieni cu vastă experienţă de laborator, dar şi cu diplome în chimie, microbiologie şi agronomie, laboratoarele noastre au obţinut de asemenea aprobarea mai multor asociaţii din domeniul produselor alimentare şi furajere. Pe scurt, atunci când este vorba de detectarea contaminării microbiene, aderăm la cele mai înalte standarde din domeniu.

Protejaţi-vă produsele alimentare şi furajere de pericolul bacteriilor, pe toată durata procesului de producţie şi de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare, luând acum legătura cu SGS. Serviciile noastre de analiză microbiană vă pot ajuta.