Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de detectare a mineralelor oferite de SGS vă ajută să stabiliţi raţiile de furaje şi necesarul de suplimente.

De asemenea, vă oferim ocazia de a detecta prezenţa unor minerale cu potenţial nociv pentru şeptel, prevenind astfel apariţia problemelor de sănătate, cu toate costurile aferente.

Metodele noastre de detectare a mineralelor sunt exacte şi în acelaşi timp flexibile, astfel încât aveţi de unde alege şi sunteţi scutiţi de griji. Folosind un spectrometru cu plasmă cuplată inductiv (ICP), putem identifica 16 minerale diferite, fiecare cu propriul rol sau potenţial impact. Acest lucru arată cum pot anumite minerale să influenţeze raţiile de furaje şi în acelaşi timp vă ajută să stabiliţi tipul şi valoarea suplimentelor minerale necesare (de exemplu, fosfor, calciu). De asemenea, vă permite să monitorizaţi şi să eliminaţi sau să controlaţi orice minerale (cum ar fi plumbul şi sulful) cu potenţial nociv pentru animale.

Laboratoare aprobate şi acreditate

Pentru a ne menţine reputaţia în privinţa independenţei, integrităţii şi inovaţiei, laboratoarele noastre pentru detectarea mineralelor funcţionează conform unor norme stricte şi sunt acreditate ISO 17025 şi certificate ISO 9001:2008. Având personal format din oameni de ştiinţă şi tehnicieni cu vastă experienţă de laborator, dar şi cu diplome în chimie, microbiologie şi agronomie, laboratoarele noastre au obţinut de asemenea aprobarea mai multor asociaţii din domeniul furajelor. În plus, numeroase asociaţii analitice citează rezultatele noastre, ceea ce demonstrează că serviciile noastre de detectare a mineralelor respectă nu doar cele mai înalte standarde din domeniu, ci şi pe cele impuse de un organism global.

Pentru a vă asigura că furajele dumneavoastră conţin mineralele corecte, la nivelurile de concentraţie corecte, luaţi acum legătura cu SGS pentru informaţii despre serviciile noastre de detectare a mineralelor.