Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă atât servicii de eşantionare şi testare la fermă, cât şi în laborator, care ajută comercianţii de lână, fermierii şi procesatorii să ia decizii pe baza informaţiilor.

Noi furnizăm date pentru măsurarea lânii pe diametru şi lungime, de exemplu, şi oferim de asemenea:

  • Testarea la fermă a lânii neprelucrate
  • Testarea în laborator a lânii neprelucrate
  • Cântărirea şi eşantionarea la faţa locului
  • Certificarea pentru licitaţii prevânzare şi vânzări private
  • Rapoarte de testare pentru vânzări private

Răspunzând cererii din ce în ce mai mari pentru testarea la fermă a fiecărui animal în parte, operatorii noştri instruiţi lucrează pe teren la tundere şi pretundere. Funcţionând în condiţii strict controlate obţinem măsurătorile de care aveţi nevoie pentru îmbunătăţirea turmei sau clasificarea obiectivului cu instrumentul portabil OFDA2000 lungime-diametru.

În ceea ce priveşte vânzările de lână şi testele realizate în laborator avem servicii care acoperă atât certificarea comercială, cât şi testarea lânii necurăţate. Acestea se bazează pe eşantionarea în conformitate cu reglementările International Wool and Textile Organization (IWTO).

Noi putem de asemenea oferi testarea în laborator a lânii neprelucrate, ca serviciu independent, furnizând crescătorilor datele necesare pentru selectarea animalelor pentru sortare sau creştere. Crescătorii pur şi simplu trimit eşantioanele de lână neprelucrată selectate de la fiecare animal (de ex. oi, capre, alpaca), iar noi furnizăm rezultatele rapid şi la costuri rezonabile.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la testarea lânii neprelucrate realizată de noi şi alte servicii pentru crescătorii producători de lână, contactaţi acum SGS.