Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea cu aparate de măsură de volum mare (HVI) oferită de SGS asigură parametrii corecţi de calitate a bumbacului neprelucrat pentru cultivatorii de bumbac, producătorii de utilaje pentru prelucrarea bumbacului, comercianţi şi filaturi.

Laboratoarele noastre specializate verifică nivelul de calitate al bumbacului în funcţie de lungimea fibrei, rezistenţă, indicele micronaire (prin care se măsoară fineţea), clasificarea culorii, conţinutul de fibre scurte, distribuţia impurităţilor şi alţi factori). Datele privind clasificarea şi testarea bumbacului pe care vi le oferim în urma acestor măsurători reprezintă dovezile independente de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea.

Avantajele testării HVI oferite de SGS

Vă punem la dispoziţie laboratoare de testare corect calibrate şi manipularea independentă a eşantioanelor. Aceşti factori asigură încrederea clienţilor dumneavoastră şi calitatea înaltă a produselor finite.

De asemenea, ne asigurăm că datele vă sunt transmise imediat în format digital, sub forma unor rapoarte sintetice cu o structură logică şi clară. Rapoartele sunt structurate astfel încât să le puteţi integra cu uşurinţă în aplicaţiile proprii. Toate acestea facilitează pentru dumneavoastră şi partenerii dumneavoastră comerciali utilizarea rezultatelor şi luarea deciziilor comerciale şi tehnice pe baza informaţiilor.

Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla cum pot serviciile noastre de testare HVI să vă furnizeze date verificate independent pentru a vă susţine activităţile din sectorul bumbacului.