Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Având o reţea de laboratoare care acoperă toate zonele importante de producţie şi prelucrare a caşmirului din întreaga lume, SGS efectuează teste de identificare a fibrelor pentru a asigura că loturile includ numai fibrele declarate.

Detectând dacă fibrele de caşmir au fost înlocuite cu lână sau alte fibre, vă ajutăm să păstraţi înalta calitate şi valoare a caşmirului.

Serviciile noastre de identificare a părului de animale verifică specia de fibre în chestiune, identificând fibrele animale prezente în amestecurile de blană şi fibre. Analizăm conţinutul fibrelor folosind atât microscopul optic, cât şi microscopul electronic de baleiaj (SEM). De asemenea, oferim cel mai modern serviciu de testare pentru identificarea speciilor de animale prin spectrometrie de masă, la timp-de-zbor, după desorbţie / ionizare cu laser asistată prin matrice (MALDI-TOF), procedură cunoscută sub denumirea de SIAM.

Prin metoda SIAM, putem identifica speciile după urme minuscule de păr, gheare sau unghii, fără a mai depinde de ADN sau ARN. În plus, SIAM permite identificarea fibrelor compromise morfologic care de obicei nu pot fi identificate la microscop.

Pentru a păstra consecvenţa şi exactitatea în testarea caşmirului, folosim metodele de măsurare acceptate de industrie şi le oferim operatorilor noştri o pregătire standardizată, pe baza băncii noastre de animale şi fibre trasabile. Laboratorul nostru centralizat din Marea Britanie, acreditat de Institutul Producătorilor de Caşmir şi Păr de Cămilă (CCMI), a creat banca după cum urmează:

  • Bancă de animale trasabile - prelevăm fibrele direct de la speciile cunoscute, ceea ce ne permite să certificăm provenienţa fibrelor.
  • Banca de fibre trasabile - am creat o bază de date cu fibre animale trasabile, pe baza animalelor cunoscute din cadrul băncii de animale trasabile. Folosind imagini obţinute cu microscopul optic şi cu microscopul electronic cu baleiaj (SEM), măsurăm următorii parametri pentru fiecare imagine a fibrelor:

Utilizând serviciile noastre de identificare şi testare a fibrelor, vă putem ajuta să verificaţi provenienţa fibrelor şi să păstraţi astfel calitatea şi valoarea acestora. Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla mai multe.