Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Prin determinarea profilului de acizi graşi al recoltelor dumneavoastră de seminţe oleaginoase puteţi furniza produse alimentare mai sănătoase consumatorilor.

SGS analizează recoltele de seminţe oleaginoase (de ex. soia, floarea-soarelui, şofran, alune, canola şi in) pentru a stabili compoziţia de acizi graşi.

Noi vă putem de asemenea sprijini în eforturile de a decide proiectele de cultivare a seminţelor oleaginoase adecvate şi de a crea recoltele pe care le doriţi, pe baza rezultatelor pe care le obţinem de la câteva seminţe selecţionate. Metoda noastră de analiză a testării seminţelor oleaginoase este validată pentru asigurarea preciziei. Folosind un solvent organic noi extragem uleiul din eşantioane din câte o singură sămânţă sau din eşantioane vrac compozite, înainte de a procesa acizii graşi pentru a forma metilesterii acidului gras (FAME).

Rezultate rapide

Folosim cromatograful cu gaz (CG) pentru analiza acestor FAME volatili. Compozitele de seminţe vrac, o singură sămânţă sau chiar fragmente de sămânţă pot fi testate cu o viteză de 300 de eşantioane pe zi. De obicei durează numai 48 de ore până când eliberăm rezultatele, care sunt exprimate ca procent al acizilor graşi totali.

Pentru a ne menţine reputaţia în privinţa independenţei, integrităţii şi inovaţiei, laboratoarele noastre pentru analiza uleiului funcţionează conform unor norme stricte şi sunt certificate ISO 9001:2008.

Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla cum vă putem ajuta să creaţi produse alimentare mai sănătoase şi să obţineţi un nivel mai înalt de aprobare din partea clienţilor.