Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Inspecţia şi gestionarea încărcăturii de la SGS - reduceţi riscurile, livraţi produse de calitate înaltă şi respectaţi toate cerinţele aplicabile.

Oferim o serie de servicii cuprinzătoare de inspecţie şi gestionare a încărcăturii, inclusiv controlul dăunătorilor şi fumigaţie, dându-vă posibilitatea de a crea şi livra produse care respectă în mod constant standardele înalte la care vă aşteptaţi. Noi vă putem ajuta să respectaţi cerinţele normative complexe, ajutându-vă să respectaţi obligaţiile privitoare la sănătate, siguranţă şi mediu în diverse regiuni şi pe diverse pieţe.

Inspecţia şi gestionarea încărcăturii pe care le realizează compania noastră vă ajută să evitaţi costul întreruperilor în producţia sau livrarea produselor dumneavoastră. Aceasta înseamnă că reduceţi riscul rechemărilor produsului sau al altor aspecte care vă pot afecta negativ profiturile, dar şi integritatea pe termen lung a mărcii dumneavoastră.

Ca lider mondial în servicii de inspecţie, noi vă oferim experienţă şi cunoştinţe fără egal, cele mai noi tehnologii şi o reţea globală unică. Ca rezultat, vă punem la dispoziţie cele mai înalte standarde de calitate şi integritate, oriunde în lume.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum pot să vă ajute serviciile noastre de inspecţie şi gestionare a încărcăturii.