Știri

Tip de știri
Dată
6 rezultate
Aerial View of a Forest During Fall

SGS Își Publică Evaluarea De Dublă Materialitate

Într-un peisaj din ce în ce mai influențat de preocupările pentru sustenabilitate, SGS face pași înainte, devenind prima companie din sectorul TIC (Testare, Inspecție, Certificare) care și-a finalizat evaluarea de dublă materialitate în conformitate cu cerințele Directivei de raportare a sustenabilității corporatiste (CSRD). Această realizare dovedește angajamentul SGS față de transparență, responsabilitate și o abordare de afaceri sustenabilă.
Citiţi mai multe
World health day concept

Oil & Gas News!

allla abbbba  allla  
Citiţi mai multe
Citiţi mai multe
World Map Showing Connections 1600px

AZBEST in materialele de constructii si materialele de sablare!

Un important producator mondial de materiale de sablare, a rechemat de curand un lot de nisip de sablare care continea azbest. Acesta era utilizat in special pentru indepartarea ruginii si a vopselei de pe diferite tipuri de suprafete.

Citiţi mai multe
World Map Showing Connections 1600px

SGS ROMANIA a obtinut accreditarea ISO 17020 si certificarea pentru sistemul de management ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001.

Citiţi mai multe
World Map Showing Connections 1600px

Dan Marinescu (SGS): Sectorul energetic este motorul economiei românești

Să lucrezi vreme de 17 ani în aceeași companie este deja o performanță  într-o economie dominată de schimbări. Dar să dublezi numărul de angajați, cifra de afaceri și profitul companiei în mijlocul crizei, este deja  remarcabil.
 Pentru  Dan Marinescu, directorul general al SGS România, secretul este identificarea de servicii noi, de nişă, cum ar fi PTO Port Terminal Operation, pentru industria de petrol și gaze. Un alt factor de success este colaborarea deosebită  cu Business Managerii, altfel spus munca în echipă şi susţinerea angajaţilor.

Citiţi mai multe

Ce căutați?