Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Cursuri și Seminarii de Instruire

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Cursuri și Seminarii de Instruire

Linkuri conexe

Privire generală

Soluţiile noastre de instruire şi dezvoltare ajută organizaţiile şi persoanele să-şi îmbunătăţească aptitudinile şi competenţele personale - principalii factori de la baza dezvoltării în afaceri şi a avantajului competitiv.

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Într-o lume în care reglementările se schimbă rapid, tehnologia progresează constant şi pieţele devin tot mai dinamice, este esenţial să ținem personalul la curent cu schimbările în materie de tehnologie, standarde și norme. Cei care beneficiază de o instruire şi o susţinere adecvate în traseul lor profesional au mai multe şanse să fie motivaţi, mândri de postul şi responsabilităţile deţinute, dar şi mai talentaţi, productivi şi mai bine informaţi.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Experiențele noastre de învățare mixtă și tehnicile de învățare accelerată vă ajută să atingeţi obiectivele de instruire în materie de instruire individuală sau globală.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum instruirea oferită de SGS vă poate ajuta compania.

SGS AcademyBrochureSGS Academy BrochureGlobal Learning and Development Solutions ...

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii