Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Soluţii Recomandate

Linkuri conexe

Certificare și permise în Rusia

Cum vă putem facilita importurile și asigura investițiile în Rusia?

Când importați produse în Rusia, trebuie să vă conformați cu o gamă largă de sisteme complexe de certificare și standarde naționale. În funcție de natura produselor pe care intenționați să le livrați în Rusia sau în altă țară din Comunitatea Statelor Independente (CSI), vă sunt necesare una sau mai multe aprobări.

Experimentată și acreditată, compania SGS vă ajută să respectați cerințele din Rusia

În calitatea noastră de companie de certificare din elita mondială, vă asigurăm o experiență fără egal în cerințele de certificare din Rusia. Având calitatea de organism de certificare acreditat și facând parte din recenta listă comună a Uniunii Vamale și deținând licența Rostekhnadzor, suntem cei mai în măsură să vă oferim resursele și competențele necesare pentru a obține aprobările necesare pentru accesul pe piețele din Rusia.

Managementul investițiilor în infrastructură

Înainte de a putea începe un proiect industrial în Rusia, cum ar fi construirea de fabrici sau de unități de producție, trebuie să obțineți o serie de aprobări pentru proiectare, construire și alte activități tehnice. Drept urmare, este posibil ca proiectul dumneavoastră să necesite diverse combinații de autorizații, certificate, licențe și alte aprobări înainte de a putea da în exploatare șantierul.

Procesul de obținere a autorizațiilor poate fi complex, impunând coordonarea cu diverse autorități naționale și locale. De exemplu, un proiect de investiție mai mare ar putea necesita până la 500 de aprobări.

Autorizarea bunurilor de consum

De asemenea, ajutăm exportatorii și importatorii de echipamente și bunuri de consum să pătrundă pe piețele din Rusia și Uniunea Europeană, prin intermediul certificării conform standardelor naționale și internaționale. Noi funcționăm în Rusia ca Organism de certificare acreditat CU TR (ex GOST R), organizație expert acreditată, care furnizează servicii de verificare a siguranței industriale și ca Organism notificat (NB) pentru furnizarea serviciilor de verificare a conformității față de Directivele Europene, dar și alte permise și acreditări relevante.

Pentru serviciile expert de siguranță industrială, compania este acreditată în Rostekhnazdor, iar experții noștri participă la proceduri obligatorii de atestare și calificare, la intervale regulate. Serviciile de certificare și autorizare pentru piața din Rusia sunt coordonate de la centrul nostru de competențe.

Servicii de consultanță

Pentru a sprijini proiectele mari din Rusia, experții noștri furnizează de asemenea următoarele servicii de consultanță:

 • Verificarea și validarea proiectării
 • Validarea materialelor și soluțiilor aplicate față de standardele rusești pentru proiectare, tehnologie și construcție, inclusiv aspectele de mediu și de siguranță industrială
 • Obținerea de rezultate pozitive asupra documentației de proiectare din partea GlavGosExpertiza

De ce să alegeți SGS?

Serviciile noastre in conformitate cu reglementările vă ajută să depășiți dificultățile, asigurând obținerea certificatelor și aprobărilor necesare de care aveți nevoie pentru importul bunurilor în Rusia și pentru a vă implementa proiectele dumneavoastră industriale în Rusia. În calitatea noastră de lider global în inspectare, verificare, certificare și testare, vă oferim o experiență fără egal în standardele rusești. Principalul nostru avantaj îl reprezintă angajații noștri, experiența, aptitudinile și abilitatea de a căuta și găsi soluții la situațiile neobișnuite în context internațional. Drept urmare, vă putem ajuta să depășiți barierele pentru o abordare mai simplă și mai sigură în implementarea proiectului dumneavoastră. Vă putem ajuta să eliminați depășirile de costuri identificate și întârzierile de proiecte în timpul fazelor de achiziții și construcție.

Alte avantaje ale serviciilor noastre de certificare a importurilor:

 • SGS este organism de certificare acreditat GOST începând cu anul 1993
 • Rețea de 30 de filiale SGS din Europa, America, Asia, cu experți acreditați GOST/CU
 • Cooperare strânsă cu autoritățile ruse respective
 • Parteneriat cu laboratoare acreditate din Rusia
 • Acces la bazele de date ale furnizorilor certificați
 • Soluții de certificare personalizate pentru proiecte industriale complexe

Contactați-ne acum pentru a afla cum vă poate ajuta gama noastră completă de servicii să obțineți certificate și permise în Rusia pentru produsele și proiectele dumneavoastră.

SGS AccreditationProduct Certification in RFSGS AccreditationAccreditation certificate of the SGS Vostok Limited Product Certification Body ...

Contact

SGS Romania S.A.

 • 38, Calea Serban Voda
  sector 4
  București, 040212
  România
 • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
 • f   +40 21 335 46 19 / 20
 • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi