Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Soluţii Recomandate

Linkuri conexe

Decelabilitate şi rechemare alimentară

Cum puteţi administra riscurile legate de agenţii patogeni alimentari?

Detecţia, controlul şi eliminarea E. Coli şi a altor agenţi patogeni alimentari precum salmonela şi listeria este o problemă majoră pentru programele dumneavoastră de siguranţă alimentară. Infectarea cu oricare dintre aceştia poate avea efecte devastatoare pe termen lung, inclusiv decesul.

Din această cauză, urmărirea tuturor materiilor prime, unităţi de produs şi loturi - ce sunt incorporate în lanţul alimentar - în toate etapele de producţie, procesare şi distribuţie este vitală.

Administraţi riscurile de-a lungul întregului lanţ alimentar cu servicii extrem de eficiente de urmărire şi rechemare de la un lider mondial

Ca lider mondial în furnizarea de servicii de urmărire şi rechemare pentru industria alimentară. vă oferim o expertiză de încredere, resurse de ultimă oră şi o reţea globală de laboratoare şi experţi. Drept urmare, vă putem ajuta să asiguraţi decelabilitatea la fiecare nivel şi locaţie - oriunde în lume. Gama noastră cuprinzătoare de servicii vă permite să implementaţi sisteme robuste de decelabilitate, utilizând tehnologii, sisteme de administrare a bazelor de date şi să aplicaţi retragerile.

Vă putem ajuta să:

  • Administraţi riscurile, protejaţi marca, păstraţi încrederea consumatorilor şi reduceţi eventualele solicitări de responsabilitate implementând sisteme eficiente de urmărire şi rechemare alimentară
  • Practicaţi un control mai mare la fiecare nivel al producerii, procesării şi distribuţiei alimentelor
  • Asiguraţi-vă că informaţiile privind sursa, procesarea, transportarea şi depozitarea alimentelor este înregistrată şi comunicată eficient de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare
  • Implementaţi un program riguros de testare pentru a măsura eficienţa proacticilor de control a agenţilor patogeni de-a lungul lanţului de aprovizionare, cu servicii precum prelevarea de mostre şi testarea microbiologică pentru depistarea bacteriilor patogenice şi a organismelor de alterare
  • Reacţionaţi rapid la crize pentru a asigura faptul că produsele distribuite pot fi decelate printr-o identificare eficientă a clienţilor
  • Îndepliniţi cerinţele standardelor cheie Food Safety Management Systems (FSMS), cum ar fi ISO 22000 sau FSSC 22000, care conţin cerinţele de bază pentru FSMS, pentru a asigura siguranţa lanţului alimentar
  • Îndepliniţi cerinţele standardelor Global Food Safety Initiative (GFSI) pentru siguranţa alimentară
  • Înţelegeţi cum standardul ISO 22005:2007 stabileşte principiile şi cerinţele privind designul şi implementarea unui sistem de urmărire alimentară. De asemenea, descoperiţi cum acţionează ca o completare la organizaţiile ce au implementat ISO 22000 sau FSSC 22000

Pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să administraţi riscurile legate de E. Coli şi alte epidemii, contactaţi-ne astăzi.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi