Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Cariere

Cariere la SGS

100% SGS

Construiţi-vă o carieră la SGS

Companie care se bucură de încredere în toată lumea, SGS este lider de piaţă deoarece noi investim 100 % pasiune, mândrie și inovaţie în tot ceea ce facem. Printr-o gamă foarte mare de ramuri industriale, activitatea noastră influenţează aproape fiecare parte a lumii.

Angajaţii noştri pun pasiune şi devotament în munca desfăşurată. Noi încurajăm ideile noi şi primim cu bucurie persoane care pun în discuţie modul în care acţionăm. Veniţi să lucraţi în compania noastră, iar noi vă vom sprijini 100 % ca să vă atingeţi potenţialul maxim.

Datorită prezenţei noastre globale, vă puteţi dezvolta o carieră internaţională. Angajaţii noştri pot avea oportunităţi de a lucra în străinătate şi în diferite domenii, pot avea acces la un portofoliu global de clienți şi pot interacţiona cu diferite culturi şi mentalităţi.

Informaţi-vă, citiţi despre diferitele activităţi economice desfăşurate de noi, aflaţi cum funcţionează procesul nostru de recrutare şi perfecţionare şi constataţi direct de la angajaţii noştri cum este să lucrezi cu noi. Aşteptăm să ne contactaţi.
Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi