Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Despre SGS

Expertiză

SGS furnizează în toată lumea servicii independente care schimbă vieţile oamenilor. Specialiştii noştri din toată lumea vă ajută să vă desfăşuraţi activităţile într-un mod mai eficient şi mai sustenabil, fluidizând procesele, îmbunătăţind calitatea şi productivitatea, reducând riscurile, verificând conformitatea şi accelerând lansarea pe piaţă. Activităţile noastre de bază acoperă toate sectoarele industriale şi influenţează produsele şi serviciile pe care consumatorii din lumea întreagă se bazează în fiecare zi.


 • Domenii
 • Agricultură şi Alimentaţie

  Când produsele agricole trec de pe câmp pe masă, ele necesită atenţie, monitorizare şi integritate. Oferim o gamă de servicii complete pentru lanţul de aprovizionare ce reduc riscurile, asigură calitatea şi optimizează productivitatea. Vă ajutăm să asiguraţi integritatea lanţului alimentar prin gestionarea culturilor, optimizarea dezvoltării seminţelor, prelevarea de probe din sol şi recoltarea, transmiterea produselor prin lanţul de aprovizionare global şi gestionarea inspecției comerciale la export şi la import.

 • Automobile

  Ajutăm toţi actorii din industria automobilă să-şi îmbunătăţească performanţele şi să reducă riscurile. Serviciile noastre se concentrează pe proiectarea, construirea şi utilizarea de soluţii de inspectare a automobilelor în toată lumea. Guvernele, producătorii şi companiile de finanţare şi asigurare, precum şi consumatorii se bazează pe soluţiile noastre independente, precise şi sigure pentru a limita daunele şi a creşte siguranţa în domeniul auto.

 • Industria Chimică

  Pe măsură ce substanţele chimice sunt din ce în ce mai folosite în produsele de consum, pericolele pentru sănătate, mai ales în ceea ce priveşte produsele pentru copii, intră mereu în atenţia părţilor interesate din domeniu. Noi vă ajutăm să vă liniştiţi temerile oferindu-vă o gamă de servicii de laborator pentru a testa siguranţa produselor dumneavoastră şi a controla utilizarea substanţelor chimice în conformitate cu nivelurile admise în industria dumneavoastră.

 • Construcţii

  În spatele fiecărei dovezi de măiestrie inginerească stă o idee, un concept şi un proiect de construcţii. În momentul conceperii unui proiect, noi putem contribui la transformarea planurilor în realitate asigurând desfăşurarea eficientă a proceselor şi utilizarea unor şantiere şi materiale sigure şi fiabile.

 • Bunuri de Consum şi En-detail

  De la textile la aparate casnice, mobilă, alimente şi electronice, gama noastră completă de servicii facilitează calitatea, conformitatea şi siguranţa produselor de consum în cadrul lanţurilor de aprovizionare globale. Ne asigurăm că nu s-a omis niciun detaliu important în traseul parcurs de produs din faza de concept până în cea de lansare pe piaţă.

 • Energie

  Serviciile noastre pentru sectorul energetic se axează pe doi piloni esenţiali: satisfacerea cererii din domeniu de a avea energie şi tehnologii regenerabile care permit captarea şi transferul de energie din surse eoliene, solare şi mareice şi modernizarea uzinelor electrice convenţionale şi a noilor construcţii care să adere la norme stricte. Competenţa noastră în acest sector vă va îndruma sub fiecare aspect, asigurând respectarea normelor, a siguranţei în fiecare fază şi limitarea impactului asupra mediului.

 • Finanțare

  Oferim consiliere independentă în diverse domenii legate de serviciile de finanţare a proiectelor pentru a ajuta organizaţiile să se asigure că primesc sfatul corect în materie de împrumuturi, management al riscului, comerţ, certificare şi verificare pentru audit şi instruire financiară, astfel încât deciziile privind finanţarea proiectelor să se poată concentra pe sustenabilitate, evaluare şi management al riscului ecologic şi social.

 • Fabricare Industrială

  Echipa noastră internaţională de ingineri susţine integritatea, siguranţa şi fiabilitatea activităţilor, echipamentului şi operaţiunilor dumneavoastră prin soluţii tehnice creative. Noi vă oferim consultanţă cu privire la executarea strategiei de dezvoltare şi la cele mai bune practici de pe piaţă în fabricarea industrială şi comerţ, efectuând teste şi evaluări de conformitate pentru a ne asigura că procesele şi proiectele corespund tuturor cerinţelor de calitate şi performanţă şi că reduc la minimum impactul industriei respective asupra mediului.

 • Ştiinţele naturii

  Serviciile noastre de life science oferă capacităţi de testare analitică, bioanalitică şi de studii clinice, dar şi de management al proceselor, permiţând ca produsele farmaceutice să ajungă rapid la cei care au nevoie de ele, cu costuri minime şi în siguranţă maximă. Avem parteneriate cu entităţi din domeniul farmaceutic, biofarmaceutic, biotehnologic, al dispozitivelor medicale şi al îngrijirilor medicale pentru a oferi o gamă largă de servicii esenţiale.

 • Servicii Logistice

  Vă ajutăm să găsiţi soluţii inovatoare pentru a vă dezvolta şi creşte afacerea, găsind moduri de a optimiza, simplifica, accelera sau creşte profitul proceselor dumneavoastră. Specialiştii noştri examinează funcţionarea proceselor interconectate care joacă un rol vital în fabricarea produsului dumneavoastră. Folosind diferite instrumente şi tehnologii, vă putem ajuta să fluidizaţi operaţiunile şi să optimizaţi eficienţa în operare, pe baza consilierii logistice specializate.

 • Minerit

  Experienţa noastră în domeniul mineritului ne plasează pe primele locuri din această industrie. Indiferent dacă aveţi nevoie de consiliere tehnică privind procesele de fabricaţie a oţelului, de un parteneriat strategic în comerţul de cărbune şi cocs sau de consiliere privind reducerea riscurilor, creşterea profiturilor sau îmbunătăţirea eficienţelor în mineritul sau exploatarea de metale preţioase sau comune, vă stăm imediat la dispoziţie cu un serviciu internaţional.

 • Petrol și Gaze

  Tehnologia noastră dinamică, abordarea noastră întemeiată pe cunoştinţe şi angajamentul faţă de calitate şi siguranţă ne permit să oferim soluţii inovatoare în fiecare domeniu al industriei petrolului şi gazelor. Serviciile noastre din sectoarele din amonte şi din aval îmbogăţesc fiecare fază din lanţul valoric şi influenţează totul, de la combustibili şi produse de încălzire la mase plastice, îngrăşăminte şi farmaceutice. Rețeaua noastră globală de birouri şi laboratoare oferă un serviciu independent axat pe îndeplinirea cerinţelor clienţilor şi oferirea unui avantaj în faţa concurenţei.

 • Sectorul Public

  Portofoliul nostru de servicii inovatoare pentru guverne, instituţii internaţionale şi organizaţii partenere din sectoarele public şi privat acoperă diverse soluţii de verificare şi tehnologice. Noi evaluăm conformitatea cu cerințele normative, îmbunătăţim încasările la bugetul de stat, facilităm comerţul, susţinem eficienţa şi promovăm buna guvernare, dar şi dezvoltarea durabilă.

 • Subiecte
 • Mediul

  Pentru a vă ajuta să vă consolidaţi reputaţia în materie de protecţie a mediului, să gestionaţi riscurile şi să creşteţi eficienţa dumneavoastră în afaceri, echipa noastră internaţională de specialişti vă oferă îndrumări în toate domeniile, de la respectarea normelor de mediu, până la evaluarea performanţei de mediu. Noi vă oferim analize de laborator de ultimă oră, consultanți experimentați şi o gamă vastă de servicii specializate în materie de mediu şi combatere a schimbărilor climatice.

 • Sănătatea și Securitatea

  Noi vă facem mediul de lucru cât mai sigur posibil, efectuând evaluări riguroase ale riscurilor şi implementând măsuri de prevenire a acestora. Pe baza a diverse standarde internaţionale, noi ne asigurăm că toate organizaţiile dispun de sisteme eficiente de sănătate şi securitate în muncă pentru a proteja angajaţii, pentru a câştiga încrederea consumatorilor şi pentru a consolida reputaţia companiei dumneavoastră.

 • Managementul de Risc

  Procedurile solide de management al riscului sunt esențiale pentru a evalua și a diminua riscurile asociate domeniului respectiv. Echipele noastre de specialiști în managementul riscului și laboratoarele sunt disponibile la nivel global, acoperind o gamă vastă de domenii. Noi identificăm și cuantificăm riscurile specifice şi adoptăm decizii pentru gestionarea și diminuarea acestor riscuri pe viitor.

 • Sustenabilitate

  Noi ajutăm organizaţiile să se asigure că ele şi partenerii lor au implementate procese şi sisteme eficiente care să le ajute să respecte cerinţele părţilor interesate în materie de calitate, sănătate şi securitate, management al mediului, responsabilitate socială a întreprinderilor şi alte arii ale dezvoltării durabile.

 • Comerţ

  Managementul riscurilor asociate comerţului şi finanţării comerţului reprezintă un proces complex care necesită planificare practică şi obiectivă. Reţeaua noastră globală de specialişti analizează toate aspectele activităţii comerciale pentru a evalua riscurile aferente, oferindu-vă consiliere şi asistenţă imparţială şi obiectivă pentru a vă ajuta să atenuaţi riscurile şi să reduceţi responsabilitatea civilă pentru tranzacţii comerciale reuşite.

 • Cursuri și Seminarii de Instruire

  Soluţiile noastre de instruire şi dezvoltare ajută organizaţiile şi persoanele să-şi îmbunătăţească aptitudinile şi competenţele personale - principalii factori de la baza dezvoltării în afaceri şi a avantajului competitiv.
Contact

SGS Romania S.A.

 • 38, Calea Serban Voda
  sector 4
  București, 040212
  România
 • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
 • f   +40 21 335 46 19 / 20
 • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi