Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Petrol și Gaze

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Petrol și Gaze

Linkuri conexe

Privire generală

Tehnologia noastră dinamică, abordarea noastră întemeiată pe cunoştinţe şi angajamentul faţă de calitate şi siguranţă ne permit să oferim soluţii inovatoare în fiecare domeniu al industriei petrolului şi gazelor. Serviciile noastre din sectoarele din amonte şi din aval îmbogăţesc fiecare fază din lanţul valoric şi influenţează totul, de la combustibili şi produse de încălzire la mase plastice, îngrăşăminte şi farmaceutice. Rețeaua noastră globală de birouri şi laboratoare oferă un serviciu independent axat pe îndeplinirea cerinţelor clienţilor şi oferirea unui avantaj în faţa concurenţei.

Servicii pentru petrol şi gaze: Lăsaţi SGS să alimenteze reuşita afacerii dumneavoastră.

Fie că se implică în exploatare, extracţie, rafinare, transportare sau comerț cu petrol, gaze, nisipuri bituminoase sau alte hidrocarburi, SGS furnizează o gamă cuprinzătoare de servicii şi vă optimizează afacerea. Ca urmare a volatilităţii şi a exploziei fără precedent a preţurilor la aceste produse în ultimul timp, este esenţial să profitaţi la maximum de fiecare segment din lanţul de producţie şi valoare adăugată - şi să optimizaţi eficienţa propriilor dumneavoastră procese.
 
Pentru a susţine exploatarea în amonte, vă oferim diverse servicii care pot fi utilizate fie independent, fie la pachet, pentru a amplifica procesele dumneavoastră existente. În mineralogia aplicată, puteţi avea încredere în noi că vom efectua servicii de calitate a zăcământului superioare, mineralogie a gazelor de şist şi analiză XRD.

Deoarece nucleul este foarte preţios, este esenţial să vă asiguraţi că echipamentul care contorizează, măsoară sau alocă hidrocarburile extrase se află în stare de funcţionare optimă şi că transmite informaţii precise. Vă putem ajuta cu servicii de înregistrare şi calibrare, de măsurare a emisiilor şi de consultanţă privind contorizarea pentru a asigura cel mai înalt nivel de precizie al măsurătorilor.

De asemenea, pentru a susţine activităţile din amonte, vă oferim analiza fluidelor de zăcământ şi de producţie, managementul şi distribuirea probelor şi servicii de resurse neconvenţionale, precum analiza metanului din zăcământul de cărbune şi servicii de testare a puţului.
 
În sectorul din aval, oferim asistenţă la distribuţie şi comercializare cu amănuntul, inclusiv servicii de calibrare, audituri la unităţi, detectarea scurgerilor şi mentenanţă. Deoarece domeniul logisticii petroliere şi a gazelor poate fi foarte complex, dispunem de o echipă globală de specialişti care vă ajută să vă duceţi produsele unde este nevoie, în siguranţă şi în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale.

Vă asistăm la proiectarea şi execuţia amestecului, la utilizarea aditivilor şi la alte procese de optimizare, onshore, offshore şi în tranzit. Liniile de credit sunt foarte greu de obţinut, dar puteţi fi siguri că serviciile noastre de inspecție comercială vă oferă servicii de măsură şi analiză de talie mondială.
 
SGS este lider mondial în testare, inspecţie, certificare şi verificare, având o experienţă fără egal, un spectru larg de competenţe şi o extindere globală. Indiferent de domeniul în care activaţi, contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum gama noastră de servicii consacrate petrolului, gazelor şi nisipurilor bituminoase v-ar putea oferi un avantaj competitiv.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi