Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Fabricare Industrială

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Fabricare Industrială

Linkuri conexe

Privire generală

Echipa noastră internaţională de ingineri susţine integritatea, siguranţa şi fiabilitatea activităţilor, echipamentului şi operaţiunilor dumneavoastră prin soluţii tehnice creative. Noi vă oferim consultanţă cu privire la executarea strategiei de dezvoltare şi la cele mai bune practici de pe piaţă în fabricarea industrială şi comerţ, efectuând teste şi evaluări de conformitate pentru a ne asigura că procesele şi proiectele corespund tuturor cerinţelor de calitate şi performanţă şi că reduc la minimum impactul industriei respective asupra mediului.

Fabricare industrială: SGS vă va ajuta să reuşiţi.

Fabricarea industrială acoperă o gamă vastă de sectoare comerciale, de la cel farmaceutic la cel al utilajelor agricole, de la cel aerospaţial la cel automobilistic, pentru a numi doar câteva. Procesul de fabricare este complex şi presupune o concentrare deosebită pe standarde şi norme, conformitatea cu legislaţia în materie de calitate, sănătate şi securitate şi, adesea, cu reglementările internaţionale.

La SGS, dispunem de o gamă cuprinzătoare de servicii care asigură desfăşurarea optimă a proceselor de fabricare - fie că produceţi componente sau produse finite care vor fi vândute direct consumatorilor. Fiind lider mondial în testare, certificare, verificare şi inspectare, noi înţelegem activitatea de fabricare, de la controlul procesului până la logistică.

Contactaţi-ne şi veţi vedea că dispunem de servicii precum testarea materialelor, certificarea produselor, servicii metalurgice şi de modelare a proceselor de lucru, asistenţă în fabrică şi operaţională, control al calităţii şi certificarea sistemelor de management. Datorită experienţei şi aptitudinilor ample de care dispun, specialiştii noştri excelează în a vă ajuta să construiţi o afacere mai bună, mai puternică, mai competitivă şi mai profitabilă. Vă putem ajuta să garantaţi că produsele şi procesele dumneavoastră respectă normele care vizează exact sectorul dumneavoastră de fabricaţie - şi vă putem ajuta să dovediţi că respectaţi pe deplin legislaţia.

Aflați mai multe despre cum vă putem ajuta la fabricarea produselor şi modelarea proceselor chiar astăzi.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi