Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Sănătatea și Securitatea

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Sănătatea și Securitatea

Linkuri conexe

Privire generală

Noi vă facem mediul de lucru cât mai sigur posibil, efectuând evaluări riguroase ale riscurilor şi implementând măsuri de prevenire a acestora. Pe baza a diverse standarde internaţionale, noi ne asigurăm că toate organizaţiile dispun de sisteme eficiente de sănătate şi securitate în muncă pentru a proteja angajaţii, pentru a câştiga încrederea consumatorilor şi pentru a consolida reputaţia companiei dumneavoastră.

Calitatea, sănătatea, securitatea şi mediul: SGS vă ajută să aveţi grijă.

Sănătatea și securitatea în muncă sunt de importanţă majoră pentru companiile de succes - binele şi siguranţa angajaţilor trebuie să fie pe primul loc deoarece, după cum se ştie, oamenii sunt cel mai important atu pe care îl aveţi. În plus, pe lângă faptul că veţi avea grijă direct de personalul dumneavoastră, o serie de politici CSSM solide vor avea şi un alt efect: puteţi proteja colegii, familia, angajatorii, consumatorii, furnizorii, comunităţile din zonă şi alţi membri ai publicului afectaţi de mediul dumneavoastră de lucru.

Aveţi fără îndoială politici şi proceduri de sănătate şi securitate deja implementate. Dar puteți fi siguri că aderaţi la cele mai bune practici? Respectaţi reglementările locale, naţionale şi chiar şi internaţionale? Dacă da, puteţi s-o şi demonstraţi?

SGS deţine soluţii şi răspunsuri. Noi vă putem oferi consiliere şi instruire în diverse probleme de calitate, sănătate, securitate şi mediu. Fiind lider mondial în inspecție, certificare, testare şi verificare, suntem complet familiarizaţi cu legislaţia locală - şi cu standardele internaţionale. Standarde precum ISO 31000 şi REACH. Vă putem ajuta în materie de igienă profesională sau igiena muncii, precum şi în verificarea mediului de lucru în materie de calitate a aerului, praf, zgomot şi vibraţii, verificare tehnică prealabilă şi substanţe periculoase. Şi suntem specializaţi în audituri de mediu și în sustenabilitatea economică şi socială.

Împreună, putem schimba considerabil universul dumneavoastră de activitate. Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii