Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Finanțare

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Finanțare

Privire generală

Oferim consiliere independentă în diverse domenii legate de serviciile de finanţare a proiectelor pentru a ajuta organizaţiile să se asigure că primesc sfatul corect în materie de împrumuturi, management al riscului, comerţ, certificare şi verificare pentru audit şi instruire financiară, astfel încât deciziile privind finanţarea proiectelor să se poată concentra pe sustenabilitate, evaluare şi management al riscului ecologic şi social.

Servicii de finanțare: Când este vorba de bani, SGS vă poate ajuta în deciziile luate în afaceri.

Când clientul dumneavoastră vă abordează pentru o investiţie sau pentru un împrumut într-un proiect, o achiziţie sau o iniţiativă nouă, de unde puteţi şti că ideea este viabilă? Cum puteţi lua o decizie corectă privind o investiţie sau un împrumut dacă propunerea este complexă din punct de vedere tehnic, ar dura ani să se concretizeze şi doar o opinie ştiinţifică bine fundamentată ar putea fi convingătoare?

Aici intră în scenă serviciile SGS. În primul rând, avem o serie de servicii axate pe obligația de diligență. Obligaţia de diligenţă tehnică, obligația de diligență economică, obligația de diligență de mediu şi socială, evaluarea riscurilor şi evaluarea rezervelor: sunt serviciile pe care vi le oferim la nevoie, iar echipele noastre vă stau la dispoziţie pe parcursul etapei de dezvoltare a unui proiect. Avem experiența și cunoștințele internaţionale necesare pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră este dezvoltat la standardele necesare, oriunde v-aţi desfăşura activităţile în lume.

În fazele de implementare a proiectului putem efectua monitorizarea construcţiei, analize de cost, monitorizarea mediului şi monitorizarea socială, monitorizarea dării în exploatare şi monitorizarea operaţională, odată cu managementul riscului tehnic şi financiar, servicii de garanţie şi servicii colaterale.

Finanţatorii şi băncile care oferă finanţare pentru a facilita comerţul au nevoie de asigurări la rândul lor.  Noi inspectăm, testăm şi verificăm încărcăturile şi bunurile, efectuăm managementul colateral şi vă ajutăm cu fluxul de documentaţie comercială. Alegeţi SGS ca terţa parte care vă asigură că bunurile există în starea şi în locul potrivite.

Dacă tranzacţionaţi materiale sau mărfuri, serviciile noastre de inspecţie vă pot ajuta să vă asiguraţi că obţineţi bunurile pentru care plătiţi şi că dumneavoastră şi clientul dumneavoastră primiţi calitatea potrivită în cantitatea potrivită, la locul potrivit şi că totul este intact. Analiză online? Sisteme de control pe bază PLC? Laboratoare pe teren? Noi vă putem ajuta să menţineţi calitatea - şi vă ajutăm să vă onoraţi promisiunile.

SGS vă poate ajuta în practic orice domeniu, ceea ce nu e o exagerare, cum aţi fi tentat să credeţi. Fiind liderul mondial în testare, verificare, certificare şi inspectare, dispunem de o extindere globală şi cunoaştem în întregime standardele şi legislaţiile locale, naţionale şi internaţionale, iar experţii noştri au cunoştinţe şi experienţă vaste în domeniile lor.

Ca la toate serviciile care se respectă, dumneavoastră puteţi selecta ansamblul de aptitudini şi capacităţi care vă sunt necesare. Acestea pot fi utilizate pentru a vă creşte competenţele de care dispuneţi deja sau puteţi externaliza pur şi simplu serviciile de care aveţi nevoie către SGS, iar noi ne vom ocupa de totul în locul dumneavoastră.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii