Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energie

Categorii

Minimizare meniuMaximizare meniu

Minimizare meniuMaximizare meniu Acasă Energie

Linkuri conexe

Privire generală

Serviciile noastre pentru sectorul energetic se axează pe doi piloni esenţiali: satisfacerea cererii din domeniu de a avea energie şi tehnologii regenerabile care permit captarea şi transferul de energie din surse eoliene, solare şi mareice şi modernizarea uzinelor electrice convenţionale şi a noilor construcţii care să adere la norme stricte. Competenţa noastră în acest sector vă va îndruma sub fiecare aspect, asigurând respectarea normelor, a siguranţei în fiecare fază şi limitarea impactului asupra mediului.

Energie: SGS are puterea de a vă ajuta să dezvoltaţi o afacere mai durabilă

Lumea modernă nu ar fi fost posibilă fără producţia, distribuţia şi furnizarea previzibilă şi fiabilă de energie. Industria energetică este diversă şi complexă, acoperind o gamă vastă de discipline şi procese.

Datorită cunoştinţelor şi experienţei noastre, SGS ajută companiile energetice să funcţioneze uniform, profitabil şi fiabil. Dispunem de competenţe deosebite în următoarele domenii.

Industria petrolieră

Ajutăm companiile petroliere, comercianţii, rafinăriile, operatorii de depozitare independenţi, companiile de oleoduct, distribuitorii en-gros, transportatorii de carburant şi vânzătorii pentru utilizatorii finali din benzinării. Inspectorii noştri independenţi verifică şi validează totul, de la calitatea carburantului la nivelurile stocurilor.

Industria gazelor

Serviciile noastre vă vor fi de ajutor dacă activaţi în domeniul extracţiei de gaze naturale şi al exploatărilor de gaz de huilă, precum şi în cel al distribuţiei şi vânzărilor. De exemplu, serviciile noastre cuprinzătoare de laborator pot testa compoziţia gazului; putem efectua calibrarea transportatoarelor de GNL şi, dacă aveţi nevoie de un prelevator de probe şi o instalaţie de testare portabilă pentru GNL, dispunem de acest echipament - şi de personalul calificat care să îl utilizeze.

Industria energiei electrice

Generarea electricităţii, distribuţia energiei electrice şi vânzarea acesteia pot fi un proces complex - lăsaţi SGS să vă ajute să simplificaţi şi să optimizaţi procesul. Dispunem de o gamă largă de servicii care să ajute companiile de energie electrică în toate etapele, de la generarea energiei, până la analiza riscurilor.

Industria cărbunelui

De la servicii de exploatare până la scoaterea din uz a unei mine care a ajuns la finalul vieţii sale utile, SGS dispune de o gamă cuprinzătoare de servicii pentru industria cărbunelui. De exemplu, efectuăm analize de cărbune, inspecţia încărcăturii şi a navelor, inspecţia vizuală, măsurarea stocurilor, inspecţia echipamentelor, eşantionare tradiţională şi mecanică, furnizând totodată diferite facilităţi de laborator la faţa locului şi externalizate în sectorul cărbunelui.

Industria energiei regenerabile

Industria regenerabilă este unul dintre cele mai discutate subiecte la ora actuală. Ea este alcătuită din companiile de energie alternativă şi energie durabilă, inclusiv cele implicate în energia hidroelectrică, energia eoliană, generarea energiei solare şi producţia, distribuţia şi vânzarea de carburanţi alternativi.

Toate serviciile noastre energetice pot fi utilizate pe bază autonomă sau pentru a extinde procesele şi metodologiile dumneavoastră de lucru existente. Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta în sectorul dumneavoastră de activitate.

Contact

SGS Romania S.A.

  • 38, Calea Serban Voda
    sector 4
    București, 040212
    România
  • t   +40 21 335 46 83 / 84 / 85
  • f   +40 21 335 46 19 / 20
  • e   Trimiteţi-ne un e-mail

Abonamente online

Abonaţi-vă la publicaţiile şi buletinele SGS din regiunea dumneavoastră şi din toată lumea.
RĂMÂNEŢI LA CURENT. ABONAŢI-VĂ ACUM

Director sedii

Găsiţi sedii şi laboratoare SGS în toată lumea cu harta noastră de reperare a sediilor. Romania map
Casetă reperare sedii

Noutăţi