Productivitate
Reducerea riscurilor
Verificare
Conformitate
Noi furnizăm
Expertiză
 

Când trebuie
să fiţi sigur

la sgs, oferim servicii independente care au un ecou în vieţile a milioane de oameni de pe întregul glob. vă oferim servicii de inspecţie, verificare, testare şi certificare de prim rang în industrie - oriunde în lume.

serviciile noastre vă permit să vă desfăşuraţi activităţile într-un mod mai sustenabil, îmbunătăţind calitatea şi productivitatea, reducând riscurile, verificând conformitatea şi accelerând lansarea pe piaţă.

de la energia care alimentează maşinile şi locuinţele noastre, până la mâncarea din farfurie şi hainele pe care le purtăm, vă oferim soluţii care aduc o schimbare reală. fiind recunoscuţi pentru pasiune, integritate, spirit de iniţiativă şi inovare, noi vă oferim servicii inegalabile pe care chiar vă puteţi baza pentru a vă concretiza obiectivele. calitatea, siguranţa şi conformitatea sunt atribute esenţiale ale produselor şi serviciilor pe care le oferiţi sau le achiziţionaţi. indiferent de domeniul dumneavoastră şi de activităţile desfăşurate, noi vă oferim informaţii esenţiale - când trebuie să fiţi sigur.